Maas theater dans podium

Toen iets nog niets was
 • 3+
 • beeldend theater
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Wegens de landelijke lockdown kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

“Een ontroerende exploratie naar geborgenheid, knap gespeeld” Theaterkrant.

Alles heeft een begin en een eind, maar dat einde is weer een begin van iets nieuws. Zo kun je oneindig lang door gaan. Ook met papier. Drie manipulatoren vertellen het woordloze verhaal en laten niks aan het toeval over. Hoewel… wat als het papier scheurt? Dan maken ze er gewoon iets nieuws van. Na het zien van deze voorstelling is papier nooit meer gewoon papier. Je kunt ervan houden, om huilen, van schrikken en het kan je meenemen naar een wereld die er nog niet was. Hoewel… het was er wel, maar je zag het nog niet.

Het grote publiek leerde het poppetje van papier al eerder kennen in het tv-programma Popster, waar hij simpelweg werd geboren uit 3 stroken inpakpapier en door mocht naar de finale. Ali B zei in zijn jurycommentaar: “Wat er ook gebeurt, kunst blijft altijd bestaan. Je hebt alleen drie talenten en een stukje papier nodig om mensen te raken en te inspireren”.

Duur voorstelling: 45 minuten

Makers
2-ater producties maakt al ruim 10 jaar peuter- en kleutertheater.  De Grote Haay is het gezelschap van Dennis de Groot en Mark Haayema, die deze voorstelling bedacht hebben. Sinds het debuut van Dennis de Groot in Op zoek naar Zorro (2010) speelde hij in voorstellingen als WarHorse, Kikker is verliefd, De vriendelijke draak en Mamma Mia. Ook is hij actief als regisseur en docent. Mark Haayema werd als schrijver onder andere bekroond met de Kerntitel Kinderboekenweek 2018, Zilveren Krekel 2018 en Zilveren Krekel 2019. Als acteur, poppenspeler en regisseur werkte hij onder andere voor Theater Gnaffel, Ro Theater, Sesamstraat en Herman van Veen.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Een fijne ochtend met fruitig ontbijtje
Zin om er een uitgebreide ochtend van te maken? Boek er een ontbijtje bij. Voorafgaand aan de ochtendvoorstelling maken we een fruitig fris ontbijt voor je klaar, inclusief drankje. Het ontbijtje kost €4,50 per persoon en je bent welkom vanaf 10:00 uur. Voeg je ontbijtje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 

 

 

Bekijk ook de andere voorstellingen in de voorjaarsvakantie.

 • Quotes

 • Credits

 • “Een ontroerende exploratie naar geborgenheid, knap gespeeld door Aniek Stokkers, Christiaan Koetsier en Dennis de Groot – die met hun poppenspel ook te zien zijn in de televisieprogramma’s Popster en Holland’s Got Talent.” Theaterkrant.

 • Door: 2-ater producties, De Grote Haay en Theater Gnaffel
  Concept:
   De Grote Haay
  Regie:
  Mark Haayema
  Spel: Dennis de Groot, Christiaan Koetsier, Aniek Stokkers
  Muziek: Jan Paul de Bondt
  Decor: Marlies Schot
  Mede mogelijk gemaakt door: Krabbendam Cadeauverpakkingen, NORMA fonds, Prins Bernard Cultuur Fonds, De Bultje Foundation, Triodos Foundation

Geef een reactie

Of deel 1, 2, 3, 4 poppetje van papier – GEANNULEERD op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.