fbpx

Maas theater dans podium

over hoogmoed en kwetsbaarheid
 • muziek
 • XL
Speellijst / tickets

Vier werken van jonge choreografen en componisten. Samen onderzoeken zij de wereld van de psyché; de verrassingen, diepe gronden en onschuld die we in onszelf kunnen vinden.

Een open dialoog tussen vier jonge componisten en vier talentvolle choreografen die je meeneemt op een zoektocht rondom psychologische thema’s. Net als in de tragedies zullen emoties als rouw, berusting, wanhoop, woede en moraal een rol spelen in de werken.

De dansers en musici gaan op zoek naar rauwe emotie. Samen onderzoeken zij de wereld van de psyché; de verrassingen, diepe gronden en onschuld die we in onszelf kunnen vinden. Het publiek wordt geen spiegel voorgehouden, maar krijgt juist de kans te ervaren wat er gebeurt als we echt naar onszelf kijken en niet langer bang zijn voor wat we aantreffen. Psyché & Electra gaat over hoogmoed, maar ook over kwetsbaarheid.

AKOM Ensemble
AKOM is een muziekensemble geboren uit een de samenwerking tussen opkomende componisten en musici van het Codarts Conservatorium Rotterdam. Het ensemble wil zich graag verder ontwikkelen in de beoefening van muziek uit de 20e en 21e eeuw en in het bijzonder hedendaagse muziek. AKOM zoekt bij de ontwikkeling en uitvoering van haar projecten actief de samenwerking met andere kunstdisciplines.

Dit is een culturele verhuur.

 • Credits

 • Dirigent: Roberto Beltran Zavala
  Artistiek leider: Jan Kuhr
  Componisten: Georgia Nikolaou, Neus Kaori Fornós Ohnuma, Meriç Artaç, Alberto Granados Reguilon
  Choreografen: Rik Kaijser,  Alexandre May, Kirvan Fabiané Fortuin, Julia Gómez Avilés

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Psyché & Electra

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.