Maas theater dans podium

Spannende live game voor de hele familie
 • 6+
 • theater
 • video
Speellijst / tickets

Echte jongens zijn stoer, sterk, houden van timmeren, sleutelen en tegen een bal schoppen. Het zijn doeners, vechters, geen praters en absoluut geen huilers. Een echte jongen wint. En, heel belangrijk, een echte jongen redt in elke situatie z’n reet, wat er ook gebeurt.

In De Grote Red Je Reet Show gaan vijf jongens de strijd met elkaar aan. Alleen de allerbeste kan winnen in deze zenuwslopende afvalrace van vier rondes. Een reality spelshow maar dan live en recht voor je neus. Zijn de mannen wel zo stoer als ze eruit zien? Zullen ze zich toch laten kennen? En zijn ze sterk genoeg om te verliezen?

De Grote Red Je Reet Show is een mashup van X Factor, Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson, De 1, 2, 3 Show en Jackass voor 6+. Stoer gedoe over zeer gevoelige zaken. Met alle spelers uit Geerlings’ succesvolle voorstelling AAIPET die vijf jaar heeft getoerd.

Regisseur René Geerlings maakte eerder een grote zaal voorstelling voor 6+: Juffenballet.
De pers: “Sprankelende grote zaalvoorstelling vol humor” (Trouw), “Overweldigend totaaltheater” (Scènes), “Opzwepende songs geven de voorstelling vleugels” (NRC).

René Geerlings over De Grote Red Je Reet Show: 
“Door films, boeken en tv, door opa’s, oma’s, vaders en moeders wordt ons al jaren een beeld geschetst van hoe een jongen eigenlijk hoort te zijn. Een hardnekkige blauwdruk waar we maar niet vanaf komen met z’n allen. En in deze nieuwe tijd komen daar nog meer verwachtingen bij, want tegenwoordig moet je als jongen ook over je gevoel kunnen praten zonder slap te lijken, moet je er goed en verzorgd uitzien zonder te vrouwelijk te zijn. Ook ligt er in deze maatschappij veel nadruk op ‘winnen’. Het leek me goed om daar een voorstelling over te maken en kinderen een hart onder de riem te steken. Natuurlijk met humor en een vette knipoog.”

 • Verkoopgegevens

 • Credits

 • Zaal: Grote zaal / middenzaal
  Speelperiode: okt 2021 – jan 2022
  Duur: 75 minuten o.v.b. (max. 2x p dag)
  Speelvlak: 10 m b x 10 m d x 4,5 m hoog
  Leeftijd:  6+ (PO groep 3 t/m 6 )
  Schoolvoorst.: max. 300-350 (in overleg) leerlingen incl. begeleiders
  Vrije voorst.: geen maximum
  Educatie: workshop

  Wil je meer weten of deze voorstelling direct boeken? Neem contact met ons op! Mail Rosa Brinks op rosa@maastd.nl of bel haar op 0638780296 (di t/m vr).

 • Concept, regie: René Geerlings
  Tekst: Sanne Schuhmacher
  Spel: Erwin Boschmans, Dionisio Matias, Sacha Muller, Manon Nieuweboer, Sergio Romero IJssel, Felix Schellekens
  Decor en kostuums: Calle de Hoog
  Kostuum assistentie: Juliette Mout

Geef een reactie

Of deel De Grote Red Je Reet Show op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.