fbpx

Maas theater dans podium

Over ik, jij en wij
  • 4+
  • dans
  • hiphop
Speellijst / tickets

Een voorstelling over ik, jij en wij. Durf je iets te vragen aan een ander? Kun je de ander ergens mee helpen? Je hebt elkaar nodig, maar hoe doe je dat? Hip Hop Hoera The Remix doet niet kinderachtig of cliché over hiphop en voert ouders terug naar hun eerste hiphop muziekontdekkingen. De voorstelling is krachtig en vrolijk maar laat ook ruimte voor gevoel.

Na het grote succes van Hip Hop Hoera! komt Don’t Hit Mama nu met de opvolger Hip Hop Hoera The Remix: een speelse uitnodiging vanuit de aantrekking èn de sociale waarden van de hiphopcultuur. Met drie fenomenale urban dansers, prachtige, kleurrijke animatiefilmbeelden en originele interactievormen. “Het gevoel voor community staat in deze tijd onder druk, dus vind ik het belangrijk om juist kleine kinderen ervan bewust te maken dat je samen sterker staat” vindt maker Honey Eavis.

Duur voorstelling: 55 minuten (o.v.b.)

Maker
Choreograaf Honey Eavis maakt een voorstelling die gaat over sociaal gedrag, geïnspireerd door de waarden die zij kent uit de hiphopcultuur. Over geven, nemen en delen. Eavis, zelf als danser en docent goed bekend met de hiphopscene, laat de dansers en kinderen spelen met de begrippen ik, jij en wij. Hoe ga je met elkaar om en wie trekt er aan welke touwtjes? Eavis komt voort uit danstheater Don’t Hit Mama, dat haar artistiek ondersteunt.

Hiphopweekend 
Hip Hop Hoera is onderdeel van het Hiphopweekend. Laat je van vrijdag 1 november t/m zondag 3 november 2019 inspireren door de rijke hiphopcultuur met dans, spoken word, theater en film in het Maaspodium. We organiseren een hiphopconferentie op de openingsavond. Er zijn battle exhibitions, een DJ, ruimte om te freestylen en natuurlijk hiphopvoorstellingen van vooral Rotterdamse talenten en legendes.

  • Credits

  • Idee & regie: Honey Eavis
    Choreografie: Honey Eavis i.s.m. de dansers
    Cast: n.n.b.

Geef een reactie

Of deel Hip Hop Hoera The Remix op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.