Maas theater dans podium

Over ik, jij en wij
 • 4+
 • dans
 • hiphop
Speellijst / tickets

Na het grote succes van Hip Hop Hoera! tilt Don’t Hit Mama de hit naar een volgend level. Drie fenomenale urban dansers shaken en grooven in een humoristische hiphopvoorstelling over ik, jij en wij. Wie ben ik, wie ben jij en zullen we samen in een groepje? Over vriendschap, jezelf zijn en anders zijn.

Met funky moves en vrolijke animaties nemen de dansers je mee op een speels avontuur. Hip Hop Hoera The Remix is zeker niet kinderachtig. De hiphopklassiekers knallen uit de boxen en de kidsproof samples zijn voor ouders een trip down memory lane. De voorstelling is krachtig en vrolijk maar laat ook ruimte voor gevoel. En natuurlijk mogen de kinderen aan het eind van Hip Hop Hoera The Remix lekker mee dansen.

Choreograaf Honey Eavis: “Ik het belangrijk om juist kleine kinderen ervan bewust te maken dat je samen sterker staat. Je bent nooit echt alleen. Kijk om je heen, je vrienden zijn er voor je!”

Duur voorstelling: 55 minuten (o.v.b.)

Maker
Choreograaf Honey Eavis maakt een voorstelling die gaat over sociaal gedrag, geïnspireerd door de waarden die zij kent uit de hiphopcultuur. Over geven, nemen en delen. Eavis, zelf als danser en docent goed bekend met de hiphopscene, laat de dansers en kinderen spelen met de begrippen ik, jij en wij. Hoe ga je met elkaar om en wie trekt er aan welke touwtjes? Eavis komt voort uit danstheater Don’t Hit Mama, dat haar artistiek ondersteunt.

Hiphopweekend 
Hip Hop Hoera is onderdeel van het Hiphopweekend. Laat je van vrijdag 1 november t/m zondag 3 november 2019 inspireren door de rijke hiphopcultuur met dans, spoken word, theater en film in het Maaspodium. We organiseren een Meet-Up op de openingsavond. Er zijn is een DJ en er zijn natuurlijk hiphopvoorstellingen van vooral Rotterdamse talenten en legendes.
>>Klik voor meer info over Hiphopweekend

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Ontbijttafeltje vol 
Ga je naar een voorstelling in de ochtend? Laat de boterhammen staan en kom voorafgaand  aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 uur staat het ontbijtje klaar voor € 4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

 

 

 

 

 • Quotes

 • Credits

 • “een speelse dansvoorstelling, voor kinderen een leuke kennismaking met hiphopdans, waarin zelfs enkele levenslessen uit de hiphopcultuur verstopt zitten.” Theaterkrant.

 • Door: Don’t Hit Mama
  Idee, concept: Honey Eavis en Mirjam Nebbeling
  Dansers: Yordana Rodriguez, Stefan Seedorf, Steven Lima, Denzel Vyent, Skeyenno Talany, Xichela Liberia
  Geluid en beeld: Bart Vlot
  Choreografie Honey Eavis in samenwerking met de dansers
  Illustraties campagnebeeld: Def P
  Licht en decor: Ingeborg Slaats
  Kostuums: Iris van Wijhe
  Licht en decor: Ingeborg Slaats
  Animatie: Kristel Doest/VJ Aineko

   

Geef een reactie

Of deel Hip Hop Hoera The Remix op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Hip Hop Hoera The Remix

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.