Maas theater dans podium

Een wildwaterrit van dans, acrobatiek en mime
  • dans
  • XL
Speellijst / tickets

Wij horen continu over klimaatverandering. De zee stijgt, diersoorten verdwijnen. Dat mag toch niet? Maar het gebeurt wel. In een speels en geëngageerd stuk met dans, acrobatiek en mime worden abstracte ideeën fysiek gemaakt. Niet als klaagzang, maar als oproep tot actie. In deze wildwaterrit van een voorstelling zie je vier spelers eerst omgaan met de wereld van nu. Ze proberen met elkaar oplossingen en overlevingsstrategieën te bedenken. De problemen zijn bekend, maar niemand kan ze in zijn eentje oplossen.

Maker
Arch8 is een niet-alledaags dansgezelschap. Arch8 ontwikkelt nieuwe dansvormen gebaseerd op oude theatertradities en deelt deze in openbare ruimtes, bij monumentale gebouwen en op theatrale plekken. Interactie speelt hierbij een grote rol. De dansers moedigen het publiek aan tot een actieve houding en fantasievolle blik hun performances. Arch8 toert over heel de wereld; van Sint Petersburg tot Istanbul en van New York tot Senegal.

Theater of the Now randprogramma
Rising Tide is onderdeel van de Theater of the Now-reeks: interactieve avonden over de wereld van nu, met een randprogramma dat is samengesteld door een Rotterdams jongerenpanel. Tickets voor deze voorstelling zijn inclusief (interactief) randprogramma. Klik hier voor meer informatie over Theater of the Now.

  • Credits

  • Door: Arch8
    Choreografie: Erik Kaiel
    Spel: Mayke van Kruchten, Julie Mjøen, Victor Rottier, Jefta Tanate
    Muziek: Thea Ellingsen Grant

Geef een reactie

Of deel Rising Tide op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.