Maas theater dans podium

Een voorstelling over intimiteit en kwetsbaarheid
 • theater
 • XL
Speellijst / tickets

“Ik ben blij dat je er bent…” “Ik ook, denk ik…”

ROEST neemt je mee in het verhaal van een jongen en een meisje die op zoek zijn naar een one-night-stand. Zij gaan het vanavond met elkaar doen, dat staat vast. Maar is dat eigenlijk wel zo? Willen ze elkaar of zijn ze eigenlijk op zoek naar iets anders in deze chaotische wereld? Een voorstelling over intimiteit, kwetsbaarheid en je openstellen naar de ander.

Praktische info
ROEST wordt live gespeeld in het Maaspodium. Vanwege de corona veiligheidsvoorschriften is er een maximum aantal plaatsen voor bezoekers beschikbaar in het podium. De voorstelling duurt 40 minuten. Een ticket kost €10,00. Boek nu je ticket!

Nala Bax over de voorstelling
“Theater biedt een ervaring op het scherpst van de snede, zet de luiken van het denken open en kan ontspannend zijn in één. Hieraan bijdragen zorgt voor zingeving. Elk mens wil namelijk ervaren. (…) Ik houd van contact maken en eerlijk en integer werken. Vanuit een verdieping in het thema en het personage de vloer op.”

 • Credits

 • Concept, regie: Nala Bax
  Tekst: Jibbe Willems

  Over de maker
  Nala Bax houdt van het onthullen van menselijkheden. Het inzoomen op (herkenbaar) menselijk ongemak, een intieme sfeer en een gestileerd decor. Realisme vervlochten met absurditeit en de komische werking die dat met zich meebrengt, is wat haar typeert als maker.

Geef een reactie

Of deel ROEST op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • ROEST Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.