Maas theater dans podium

Hoe een tuin een instrument wordt
  • 6+
  • concert
  • interactief
Speellijst / tickets

Hoe klinkt een rots?

Wist je dat regen, wind en cactussen gevoel voor muziek hebben? In dit interactieve concert maken de kinderen een spannende reis door een rotstuin. Onderweg brengen ze samen met Slagwerk Den Haag de natuurelementen tot leven. Een muzikale ontdekkingstocht waarin een steen kan swingen en een tuin een instrument wordt. En je mag zelf ook een steen meenemen!

Dit meespeelconcert is geïnspireerd op de prachtige zen-tuin van de boeddhistische tempel Ryōan-ji in Japan. De muziek is een mix van onverwachte, spannende en speelse stukken van componisten uit de twintigste eeuw, zoals John Cage en John Luther Adams.

Makers
Slagwerk Den Haag is gefascineerd door alles wat te maken heeft met geluid, puls en materialen als klankbron. Ze spelen in elke denkbare setting; op traditionele instrumenten, maar ook op porselein, paardenkaken, glas of 3D-geprinte instrumenten. In hun projecten reflecteren ze op de nieuwste ontwikkelingen en willen ze een bijdrage leveren aan de speurtocht naar het onontdekte.

Hocus Pocus Herfstvakantie!
Rondom de voorstellingen in de herfstvakantie is er van alles te doen. Voorafgaand aan ROTS! goochelen we een verrassingsplankje op je tafel met Simsalabim brood, magisch beleg en Hocus Pocus fruit. Durf jij? (€7,50 p.p.) Naast lekker eten, leer je bij ons de coolste goocheltrucs. Wil jij de stomme regen laten verdwijnen of je kleine zusje misschien? Schop je regenlaarzen uit en stap binnen. Klik hier voor meer info.

  • Credits

Geef een reactie

Of deel ROTS! op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.