fbpx

Maas theater dans podium

Over beste vrienden en grote avonturen
  • 3+
  • theater
Speellijst / tickets

Verschillende achtergronden die samenkomen en meer bereiken dan dat ze ooit zouden durven dromen

Vogel en Schaap zijn beste vrienden. Ze doen alles samen en beleven de grootste avonturen met elkaar. Zo komt Schaap, die zich vaak van geen kwaad bewust is, regelmatig in bizarre situaties terecht, maar gelukkig is Vogel daar om Schaap een handje te helpen. En ook als Vogel zich onveilig voelt en eenzaam, ontfermd Schaap zich over zijn vriendje.

Tijdens de voorstelling neemt Curt het publiek mee in de gedachtewereld van Schaap. Een herkenbare reis, vaak kampen we met de alledaagse uitdagingen en doelen die we graag zouden willen behalen, maar weten we niet goed hoe we die zouden moeten realiseren. We denken namelijk dat we het vaak alleen moeten oplossen. Terwijl er altijd wel iemand in de buurt is die ons daarbij zou kunnen helpen. Met hulp vanuit het publiek brengt Curt de ‘Vogel’ in het verhaal tot leven. Samen worden er naar oplossingen gezocht, talenten ontdekt en nieuwe dromen gecreëerd. Een interactieve voorstelling die inspirerend, grappig en soms ontroerend is.

Duur voorstelling: 45 minuten (o.v.b.)

Voorjaarsvakantie
In de voorjaarsvakantie programmeren we volop familievoorstellingen. Voor aanvang en na afloop vermaak je je in ons huttendorp in de foyer. Met knijpers, touwen en kleurige doeken bouw je hutten van tafels. Verstop je nog even binnen voordat de lente echt begint. Klik hier voor het vakantieprogramma.

Curt Fortin over Vogel & Schaap
De diversiteit van deze twee personages is heel groot en daarom heel mooi. Door hun verschillen kunnen ze juist heel veel voor elkaar betekenen. Hun specifieke talenten en eigenschappen verrijken elkaar en hun bestaan. Iets waar we in deze tijd ons meer bewust van moeten zijn. We houden ons steeds meer bezig met onze persoonlijke ontwikkeling. Het individualisme neemt in onze maatschappij steeds meer toe. Het is tegenwoordig eerder ‘Ieder voor zich’, dan ‘Mag ik u helpen’. Terwijl, als we dat samen zouden doen, we onze doelen sneller zouden bereiken. Daar gaat Vogel & Schaap dus over. Twee totaal verschillende individuen, met compleet verschillende achtergronden, die samenkomen en meer bereiken dan dat ze ooit zouden durven dromen.

  • Credits

  • Door: Bird & Sheep
    Spel: Curt Fortin

1 reactie op Vogel en Schaap

  1. De kinderen (7, 4 en 2 jaar) hebben alledrie genoten van de voorstelling. Ik genoot ervan dat zij vol plezier op het puntje van hun stoel zaten. De afwisseling en interactie beviel hen. De picknickmand na de voorstelling op het grasveldje voor Maas was een heuse traktatie en eenmaal thuis ‘s avonds werd papa vol enthousiasme bijgepraat over de gebeurtenissen tijdens voorstelling.

Geef een reactie

Of deel Vogel en Schaap op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Vogel en Schaap Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.