Maas theater dans podium

Een zoektocht door de Filipijnen
  • dans
  • XL
Speellijst / tickets

Vrijdag 25 juni 2021 presenteert danser en choreograaf Wennah Wilkers, SHE 2.0. Een ontwikkeltraject via het Fonds voor Cultuurparticipatie (FCP), waarin ze zich verdiept in haar artistieke identiteit en professionele makerschap.

Wennah Wilkers (1992, geboren te Tarlac) is in september 2020 naar New York en de Filippijnen gereisd. Hier is ze op zoek gegaan naar zowel de roots van de House danscultuur als haar eigen Filipijnse roots en de lokale dansstijlen. Dit onderzoek vormt de basis voor het ontwikkelen van haar persoonlijke artistieke karakter. Onder begeleiding van coaches Jolanda Spoel, Cat Jiminez, Physs Almeida en Merel Hering, heeft Wennah zich zowel artistiek-inhoudelijk als op zakelijk-productioneel vlak ontwikkeld als dansmaker. De presentatie zal een reflectie vormen van wie ze en waar ze staat. Op een poëtische en abstracte manier deelt ze haar zoektocht en bevindingen over dit traject. Haar danstaal voelt speels, persoonlijk en universeel aan waarin traditie en vernieuwing elkaar raken.

Praktische info
Deze presentatie wordt gespeeld voor live publiek. Je kunt de cultuur dan ook echt proeven! Er worden namelijk Filipijnse hapjes geserveerd als onderdeel van de presentatie. Tickets kosten €15 per persoon inclusief het diner. Boek hier je ticket.

 

 

  • Credits

  • Concept, regie: Wennah Wilkers
    Begeleiding: Jolanda Spoel, Cat Jiminez, Physs Almeida en Merel Hering.

Geef een reactie

Of deel SHE 2.0 op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.