Maas theater dans podium

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in hedendaagse dansstijlen
  • culturele verhuur
  • XL
Speellijst / tickets

Tijdens de vierde editie van het internationale Shimmy Shake Festival is de kracht van de hedendaagse vrouw te zien in enerverende Tribal Fusion buikdansoptredens

Op 11 en 12 november 2017 is het Maaspodium in Rotterdam het terrein voor fusion buikdansliefhebbers, -beoefenaars en geïnteresseerden. De topvrouwen van de Tribal Fusion wereld vertonen een weekend lang hun dynamiek en sensualiteit tijdens twee geweldige shows (Gala Show en Matinee Mash-Up) en dansworkshops voor alle niveaus.

Vandaag de dag zijn vrouwen zeer geïnteresseerd in het ontdekken van hun vrouwelijkheid. Door workshops en masterclasses te volgen, gegeven door hun idolen voelen zij zich krachtig en sensueel. De talentvolle Ashley Lopez (USA), Samantha Emanuel/Vagabond Princess (FR), Nakari Tribe (AUT) en Nederlands eigen Tjarda van Straten zijn dit weekend te bewonderen. Op zondag is er ook een open podium met opkomend talent in alle soorten en maten en een grote diversiteit aan dansstijlen. Kortom een enerverend weekend waarbij Fusion buikdans op de kaart gezet wordt!

Over Shimmy Shake
Shimmy Shake ontwikkelt door het jaar heen verschillende projecten rondom dansthema’s waaronder Tribal Fusion buikdans, het nieuwe genre dat vrouwen door de hele wereld beoefenen. ‘Women empowerment’ is een belangrijk thema voor Shimmy Shake; vrouwen putten kracht uit de dans en zij voelen zich met elkaar verbonden wanneer zij Tribal Fusion buikdans beoefenen.

De dansers putten uit oude tradities en mixen met onder andere Flamenco, Hip Hop, Gypsy, Bollywood of Moderne Jazz om deze zeer eigentijdse nieuwe dansstijl te creëren. Shimmy Shake organiseert een jaarlijks terugkerend festival waar deze dansers en geïnteresseerden bij elkaar komen. In de komende jaren wil Shimmy Shake haar werk voor Tribal Fusion buikdans voortzetten, de bekendheid van dit dansgenre vergroten en lokaal fusion buikdanstalent een podium bieden om te groeien, zich te ontwikkelen en te presenteren aan een breder publiek.

>> Klik hier voor meer informatie.
>> Klik hier voor tickets voor Shimmy Shake Festival

* dit evenement is een culturele verhuur van het Maaspodium

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Shimmy Shake Festival 2017
  • Shimmy Shake Festival 2017

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.