Maas theater dans podium

Waarom kan Pop niet slapen?
 • 2+
 • muziek
 • theater
Speellijst / tickets

Wegens maatregelen in verband met het Coronavirus kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum in mei 2020. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

“Van begin tot eind fascinerend.” Theaterkrant.

Tik…tak…tik…tak…
Pop kan niet slapen.
Tik…tak…tik…tak…
Er moet nog een lichtje aan.
Tik…tak…tik…tak…
Mama!

Zelfs met alle lichten aan kan pop niet slapen. Ze is bang voor het donker. Mama is moe. Ze wil graag een boekje lezen. Ze is getikt…getakt… dat pop niet gaat slapen. Zullen alle sterren genoeg licht geven voor pop?

In Tik Tak Slaap tovert een actrice een ladekast om tot een huis vol verrassende kamers en verdiepingen. Met een kleine pop, mooie beelden en hilarische geluiden speelt zij het verhaal van Pop die bang is in het donker en Mama die maar niet aan zichzelf toekomt. Een grappige, lieve en vaak herkenbare voorstelling voor piepjong en stokoud, geïnspireerd op het boek Welterusten Kleine Beer van Martin Wadell. De voorstelling speelde onder andere op Oerol, De Parade en het Silk Road Festival te Xi’an in China.

Duur voorstelling: 40 minuten (o.v.b.)

Makers
Sanne Zweije maakt grappige, originele en hartverwarmende voorstellingen. Haar stijl is fysiek en beeldend. Het gevoel is speels, vrij en liefdevol. De inhoud is gebaseerd op een waardevol thema, dat altijd voelbaar en soms even zichtbaar is.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

SongFeest
Tik Tak Slaap is onderdeel van het SongFeest: een leuk en gezellig programma in het weekend van 9 en 10 mei met muziek, zang, optredens en lekker eten in het Maaspodium. Allemaal in teken van het Eurovisie Songfestival. Voorafgaand aan de voorstelling is er speciaal voor de allerkleinsten een ook Buggy concert.

 

 

Fruitig Frans Moederdagontbijtje of een Muzikale Moederdaglunch
Laat de boterhammen staan en kom voorafgaand aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig frans Moederdagontbijtje. Vanaf 09:30 uur staat het ontbijtje klaar. Of geniet na de voorstelling vanaf 12:00 uur van een heerlijke Muzikale MoederdaglunchReserveer je ontbijt of lunch samen met je voorstellingsticket!

 

Klik hier voor het volledige programma van het SongFeest.

 • Quotes

 • Credits

 • “Van begin tot eind fascinerend.” Theaterkrant.

 • Door: Sanne Zweije, Feikes Huis
  Concept, regie:
  Sanne Zweije
  Spel: Sanne Zweije (voorheen Lotte Vogel)
  Compositie, live muziek: Manna Horsting
  Kostuum: Joost van Wijnen
  Vormgeving: Andres Dröes
  Illustratie: Sanne Zweije
  Met dank aan: Festival 2 Turven Hoog, Ingrid Wolff, Eliane Attinger, Tim Zweije
  Co-productie: Feikes Huis

Geef een reactie

Of deel Tik Tak Slaap op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

 • Tik Tak Slaap AFGELAST

Gespeeld

 • Tik Tak Slaap

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.