Maas theater dans podium

Een gratis gestreamd kijkje in de (wilde) keuken
 • theater
 • XL
Speellijst / tickets

Vanwege de corona veiligheidsvoorschriften zijn er maximaal 30 plaatsen voor bezoekers beschikbaar in het podium. Daarom kun je de sneak preview van De wilde keuken op vrijdag 10 juli ook bijwonen vanuit huis, via live stream. De live stream tickets zijn gratis en alleen online verkrijgbaar. Op vrijdag 10 juli ontvang je in de loop van de dag via de mail een link om vanaf 19:00 uur mee te kijken.

Sneak preview
Van 26 augustus tot en met 26 september kun je in het Maaspodium een theatrale rondreis maken in De wilde keuken, feel-good theater over eten. De kaartverkoop voor De wilde keuken start op woensdag 10 juni. Op vrijdag 10 juli kun je al voorproeven en een kijkje in de (wilde) keuken krijgen, want dan is er na twee weken repeteren een exclusieve preview. De spelers laten stukken zien uit de repetities. En eat designer Marije Vogelzang geeft een creatief college over voedsel.

Marije Vogelzang
Marije Vogelzang studeerde in 2000 af aan de Design Academy Eindhoven (DAE) en heeft sindsdien een succesvolle internationale carrière als eat designer. Sinds 2014 is ze hoofd van de Food Non Food afdeling aan de DAE. Marije laat zich inspireren door de herkomst van ons eten, bereiding, etiquette, geschiedenis en eetcultuur. Het doel van Vogelzang is om via design onze relatie met eten te verbeteren.

 • Credits

 • Voorstelling De wilde keuken
  Concept, regie
  : Moniek Merkx
  Spel: Serge Hogenbirk, Niek van der Horst, José Montoya, Joanne Purperhart, Art Srisayam en drie studenten van de MBO Theaterschool: Pleun de Haas, Anna van der Pol, Fay Schmidt
  Muziek: Joop van Brakel
  Decor: Sanne Danz
  Kostuums: Nicky Nina de Jong
  Licht: Gé Wegman
  In samenwerking met: Marije Vogelzang, Albeda Horecacollege, MBO Theaterschool, Wellantcollege Rotterdam, Zadkine Rotterdam
  Met dank aan: Sophie Buchel (Drift)
  Dramaturgie: Dorien Folkers
  Projectleider: Seline Gosling
  Video: Huub Laurens

Geef een reactie

Of deel LIVE STREAM Sneak preview De wilde keuken op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.