Maas theater dans podium

Een kijkje in de (wilde) keuken
 • theater
 • XL
Speellijst / tickets

Nu te boeken! Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk om bij elkaar te zitten. Ga je met iemand anders, boek dan individueel. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar.

Van 26 augustus tot en met 26 september kun je in het Maaspodium een theatrale rondreis maken in De wilde keuken, feel-good theater over eten. De kaartverkoop voor De wilde keuken start op woensdag 10 juni. Op vrijdag 10 juli kun je al voorproeven en een kijkje in de keuken krijgen, want dan is er na twee weken repeteren een exclusieve preview. De spelers laten stukken zien uit de repetities. En eat designer Marije Vogelzang geeft een creatief college over voedsel.

We zoeken dus proefkonijnen! Zie je bij de preview van De wilde keuken.

Marije Vogelzang
Marije Vogelzang studeerde in 2000 af aan de Design Academy Eindhoven (DAE) en heeft sindsdien een succesvolle internationale carrière als eat designer. Sinds 2014 is ze hoofd van de Food Non Food afdeling aan de DAE. Marije laat zich inspireren door de herkomst van ons eten, bereiding, etiquette, geschiedenis en eetcultuur. Het doel van Vogelzang is om via design onze relatie met eten te verbeteren.

Vegan Friday
De preview van De wilde keuken is inclusief Vegan Friday. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we je een heerlijke vegan maaltijd. Street food uit eigen keuken: veganistisch en verrassend, vers bereid door onze koks. Het menu verschilt per week. Wil je vragen over allergieën of dieetwensen bespreken? Neem dan contact op met Dragan: dragan@maastd.nl.

 

 

Veilig
Wij houden rekening met de veiligheid van publiek en medewerkers en nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen. Lees hierover meer op de pagina coronamaatregelen. We zullen deze voorafgaand aan je bezoek ook naar je mailen.

Livestream 
Vanwege de corona veiligheidsvoorschriften zijn er maximaal 30 plaatsen voor bezoekers beschikbaar in het podium. Het creatieve college gratis bijwonen via de livestream vanuit huis? Dat kan! Klik hier voor meer info.

 • Credits

 • Voorstelling De wilde keuken
  Concept, regie: Moniek Merkx
  Spel: Serge Hogenbirk, Niek van der Horst, José Montoya, Joanne Purperhart, Art Srisayam en drie studenten van de MBO Theaterschool: Pleun de Haas, Anna van der Pol, Fay Schmidt
  Muziek: Joop van Brakel
  Decor: Sanne Danz
  Kostuums: Nicky Nina de Jong
  Licht: Gé Wegman
  In samenwerking met: Marije Vogelzang, Albeda Horecacollege, MBO Theaterschool, Wellantcollege Rotterdam, Zadkine Rotterdam
  Met dank aan: Sophie Buchel (Drift)
  Dramaturgie: Dorien Folkers
  Projectleider: Seline Gosling
  Video: Huub Laurens

Geef een reactie

Of deel Preview De wilde keuken op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Preview De wilde keuken Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.

Op Reis

Geen voorstellingen.

Bekijk de schoolvoorstellingen

School-voorstellingen

Geen voorstellingen.

Bekijk de openbare voorstellingen