Maas theater dans podium

BonteHond gaat zich aan sorry te buiten
 • 8+
 • theater
Speellijst / tickets

Leuk nieuws! Het Maaspodium, Rotterdam is een van de 43 locaties voor de testpilot van het ministerie van OCW: Testen voor toegang. Dat houdt in dat we drie dagen onze deuren en bar voor je mogen openen, mits je negatief getest bent. Kinderen tot 12 jaar hoeven niet getest te worden. Hoe werkt het? 1. Via de website van Maas koop je kaartjes voor de voorstelling(en). 2. Via www.testenvoortoegang.nl maak je een afspraak om je binnen 40 uur voor aanvang te laten testen (behalve kinderen tot 12 jaar). 3. Met je testbewijs (in de corona check app) en je theaterticket kom je naar het Maaspodium, wij scannen de boel en jouw theateravontuur kan beginnen. Bekijk de veelgestelde vragen voor meer info.

Sorry
Waarom zeggen mensen sorry? Wanneer zijn ze daarmee begonnen? En van wie hebben ze dat eigenlijk geleerd? Als je niet tegen je ouders hebt gezegd dat je de hele middag hebt zitten gamen terwijl ze zelf toch niet thuis zijn, hoef je echt geen sorry te zeggen als ze erachter komen. Maar als je iemand per ongeluk expres een duwtje hebt gegeven? Of voor je beurt hebt gepraat? Dan is sorry zeggen wel weer heel handig, want daarna is alles weer goed. Toch?

BonteHond stelt alle excuses en verontschuldigingen aan de kaak en gaat zich aan sorry te buiten. De voorstelling zal een feest der herkenning zijn. Met de ultieme sorry-rap, een heuse sorry-monoloog en een paar gepassioneerde sorry-songs die heel hard mogen worden meegezongen, ook NA de voorstelling. Bij voorbaat onze excuses voor de gevolgen. Maar als je er niet bij bent zul je spijt krijgen. Sorry, het is niet anders. 

Duur voorstelling: 60 minuten

Makers
BonteHond neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Ze spelen van Almere tot Bangalore, in sjieke schouwburgen en sjofele voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen ze veel aan educatie. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken: blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond. BonteHond is hét professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland.

 • Credits

 • Regie, concept: Judith Faas
  Tekst: Bodil de la Parra
  Spel: Anne Fé de Boer, Eva Zwart, Frankly Joe Maulany, Kim Aikman
  Compositie: Bigjayzus
  Decor, kostuums: Calle de Hoog
  Lichtontwerp: Remko van Wely
  Dramaturgie: Victor Mentink
  Regieassistent: Millie Lijbers
  Techniek: Klim Nelissen, Saskia Brand, Oscar Cheizoo
  Productie: Nikita Oldert. Sanne Priem
  Fotografie: Kamerich&Budwilowitz/EYES2

Geef een reactie

Of deel Sorry op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Sorry Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.