Maas theater dans podium

Nanda Akkerman & co
 • muziek
 • XL
Speellijst / tickets

Met o.a. Orpheus (X-factor), Yorlenie (TVOH 2014), Simone Nijssen (Popstars), Iris de Schepper (Next Poptalent) en Aisha Echteld (TVOH kids).

Tijdens de Soulmate Sessions nodigt de Rotterdamse Nanda Akkerman haar muzikale vrienden uit om samen met haar live band een geweldige muzikale show te geven. Een avondvullend programma vol verrassende ontmoetingen. Samen met zangtalenten bekend van diverse televisie talentenshows brengt Nanda bijzondere en obscure soul, pop en gospel versies van bekende én minder bekende kerstliedjes.

Naast gastartiesten als Orpheus (X-factor), Yorlenie (TVOH 2014), Simone Nijssen (Popstars), Iris de Schepper (Next Poptalent) en Aisha Echteld (TVOH kids) treden nog vele andere vocalisten op die deel hebben genomen aan de zangworkshops van het Urban Vocal Camp.

Een muzikale avond in kerstsfeer!

Over Nanda
Deze Rotterdamse powergirl met soul stond naar aanleiding van haar debuutalbum Horizon afgelopen jaar op diverse podia en festivals, waaronder het Paard van Troje, Paradiso, De Doelen en het Dunya Festival. Ook is zij bekend van ZO!Gospel Choir. Met het bedrag dat zij won tijdens de prestigieuze Music Matters Awards financierde zij een spetterende releaseparty voor haar album Horizon in een stampvolle zaal in De Unie.

 • Credits

 • Drums: Davy Hanket

  Bas: Ferdi Abel

  Toetsen: Jean Felipe Ansjeliena (Junior)

  Gitaar: Carlo Broere

  Gospel koor: Ghislain Levant, Charmaine Charlemagne, Omayra MCdonald, Ronda Rensch, Sanne Mans, Melvin Lijesen

  Host: Nanda Akkerman

  Productie: Ronald Leeuwangh – zQence Theater

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Soulmate Sessions

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.