fbpx

Maas theater dans podium

De jagers hebben een plan
 • 2+
 • muziek
 • poppentheater
Speellijst / tickets

Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, ontmoeten we drie jagers. SSST! Stil! Ze hebben een plan. Ze gaan een vogel vangen, de mooiste en meest kleurrijke die ze ooit hebben gezien. Ze sluipen dichterbij. Heel zachtjes. Maar dan… HOI! Het kleinste jagertje zwaait vrolijk naar de vogel. De twee grootste jagers zwaaien met hun netje en… de vogel vliegt weg. Maar de jagers geven niet zo makkelijk op. Want ze hebben een plan! Alleen lijkt het kleine jagertje iets anders van plan te zijn…

In SSST! neem je samen met je kind plaats midden in het bos. Tussen boomstronken en mos kijk je naar de avonturen van deze drie jagers en het vogeltje. Een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten, geïnspireerd op het succesvolle prentenboek Ssst! We hebben een plan van Chris Haughton.

Duur voorstelling: 30 minuten + 10 minuten naprogramma

Makers
SSST! is coproductie van Studio Figur en ROSE stories, met begeleiding van René Geerlings (BonteHond). Studio Figur is het jonge gezelschap van Noufri Bachdim en Pluck Venema. Met een verrassend samenspel van poppen, live video en muziek, nemen ze kinderen maar zeker ook volwassenen mee in prachtige, beeldende voorstellingen. Ze vormen een nieuw, poëtisch geluid in het Nederlandse (jeugd)figurentheater. ROSE stories won eerder de Gieskes-Strijbis Podiumprijs.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Ontbijttafeltje vol 
Laat de boterhammen staan en kom voorafgaand aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 uur staat het ontbijtje klaar voor € 4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

 

 • Credits

 • Door: Studio Figur, ROSE stories
  Regie, concept
  : Noufri Bachdim, Pluck Venema
  Spel: Wensley Pique, Pluck Venema
  Muziek: Cengiz Arslanpay, Sebastiaan Bax
  Poppen: Pluck Venema
  Vormgeving: Pepe Heijenberg
  Maquettes, kostuums, lichtontwerp: Yannick Verweij
  Artistieke begeleiding: René Geerlings, Ingrid Wolff
  Foto: Noufri Bachdim

Geef een reactie

Of deel SSST! op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.