Maas theater dans podium

Explosief circustheater
 • circus
 • XL
Speellijst / tickets

Achter Monki gaat de Amsterdamse acrobaat Benjamin Kuitenbrouwer schuil. In zijn nieuwste voorstelling STATIC combineert hij zijn duizelingwekkende beheersing van de dubbele Chinese paal met livemuziek en theater. Een unieke belevenis vol verstilde muzikale momenten die worden afgewisseld met explosieve circustechnieken.

Monki verkent tijdens de voorstelling de ruimte tussen én bovenop de twee palen en onderzoekt nieuwe mogelijkheden binnen zijn discipline. Zonder overigens in te boeten aan verhalende kracht. In STATIC staat namelijk de tijd centraal: tijd geven en tijd nemen. Maar ook de fascinatie van de huidige generatie dertigers – Monki’s leeftijdsgenoten – voor ouderwetse, inefficiënte technologie zoals de platenspeler en de Gameboy. Waar stopt fascinatie en begint ongezonde nostalgie? Het publiek neemt tijdens deze zoektocht plaats rondom het podium voor meer persoonlijk contact met Monki en zijn bijzondere performance.

Circusdriedaagse
STATIC is onderdeel van de Circusdriedaagse. Drie dagen lang circus! Ook dit jaar nemen verschillende internationale circusgezelschappen het Maaspodium over met een gevarieerd programma van 15 tot en met 17 november. Circus, dans, acrobatiek en bewegingstheater. Hoog in de lucht en laag bij de grond. Spectaculair ver en recht voor je neus. Verbaas je over de kracht van de acrobaten en luister naar de verhalen van de net afgestudeerde circusmakers.
>>Klik voor meer info over Circusdriedaagse

 • Credits

 • Door: Monki business
  Maker:
  Monki
  Fotografie: Milan Szypura, Haytham Pictures

Geef een reactie

Of deel STATIC op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • STATIC

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.