Maas theater dans podium

Wees vooral niet jezelf
  • 7+
  • theater
Speellijst / tickets

Boyd en José weten heus wel hoe het hoort. In groep acht moet je stilzitten en opletten. Alle kinderen doen dat. Alleen Boyd en José vinden het heel moeilijk. Stilzitten en opletten. Er gebeurt zoveel tijdens de les. Een stoel kraakt, een vogel vliegt voorbij en een tas valt om. Geluiden, kleuren en geuren. Boyd en José staan te springen op hun tafels. De meester had ze al gewaarschuwd. Voor straf moeten ze op de gang staan. Alweer. Boyd en José willen wel stilzitten en opletten, maar vinden het gewoon heel moeilijk. Ze beloven elkaar te helpen. Want dat doen vrienden. Gaat het ze lukken?

Praktische info
Het Maaspodium is open! Deze voorstelling wordt gespeeld in het Maaspodium en duurt 45 minuten. Tickets kosten €6,00 voor kinderen en €10,00 voor volwassenen. Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Kijk hier voor meer info over de coronamaatregelen.

Fris: de nieuwe serie van het Maaspodium
Fris is een nieuwe reeks van het Maaspodium. Jonge makers mogen hier eenmalig iets geheel nieuws bedenken en spelen voor familiepubliek. Zie het als een speeltuin voor de theater- en dansmakers, waarin zij de kans krijgen zichzelf én het jeugdtheater van deze tijd verder te ontwikkelen. Benieuwd naar de andere edities? Bekijk ze allemaal.

  • Credits

  • Door: Boyd D. Grund, José Montoya
    Coaching: René Geerlings

    Over de makers
    Boyd D. Grund en José Montoya zijn geen onbekenden bij Maas. Boyd D. Grund is een selfmade acteur. Hij was bij Maas onder meer te zien in RPhO meets Maas en Byte Me!. Daarnaast speelde hij in verschillende film en tv-producties zoals Celblok H en Flikken Rotterdam. Ook maakt hij zijn eigen films. José was te zien in Maas voorstellingen als Alleen op de wereldHB extra hardStaalSlechterIK en De wilde keuken. Ook speelde hij voor Urban Myth (Martin Luther King, winnaar Gouden Krekel 2019). Op televisie was José onder andere te zien in Het Schnitzelparadijs en Villa Achterwerk. 

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.