fbpx

Maas theater dans podium

We zijn allemaal wel eens bang, toch?
 • 2+
 • theater
Speellijst / tickets

Over samen willen spelen, sterk zijn, dingen durven en bang zijn

Tess is niet bang. Als je haar laat schrikken, als je jouw tong uitsteekt of aan haar staart trekt, dan doet ze dat gewoon terug. Tess is ontzettend stoer, ontzettend sterk en durft alles!

Tommie is de grote broer van Tess. Tommie is echt veel ouder. Tess houdt van avontuur en vindt samen spelen met haar grote stoere broer het allerleukste wat er is! Maar Tommie en Tess zijn heel verschillend.  Soms vindt Tommie zijn kleine zusje erg vervelend. Want Tommie houdt namelijk niet van buitenspelen, hij leest liever een boek. Je zou denken dat Tommie nog veel stoerder is dan Tess, maar Tommie schrikt altijd van alles en iedereen. Hij is een beetje bang. Dat vindt Tess maar raar. Grote broers moeten toch stoer zijn? En kleine zusjes houden toch van bloemetjes?

Misschien lukt het Tess om haar grote broer stoerder te maken. Als hij tenminste zijn gezicht durft te laten zien. Maar is Tess eigenlijk zelf wel zo stoer? En is zij nooit eens ergens bang voor?

Een grappige mimevoorstelling over de stoerste broer en zus voor kinderen vanaf 2 jaar. Een voorstelling over samen willen spelen, over sterk zijn, over broers en zussen, over dingen durven en bang zijn. Want we kunnen allemaal wel eens ergens bang voor zijn, toch?

Première
De voorstelling Stoere Broer van Onder het Buro gaat op 9 december in het Maaspodium in première.

Makers
Onder het Buro is het productiehuis van Buro Bannink. Het productiehuis biedt talentvolle jonge makers de eerste stap richting hun eigen jeugdtheater gezelschap. Door middel van de juiste coaching en begeleiding krijgen zij de speelruimte om zelf te onderzoeken of ze affiniteit met de doelgroep hebben en de ambitie om door te groeien binnen de jeugdtheatersector.

Fruitig Frans ontbijtje
Laat de boterhammen staan en kom vooraf aan de voorstelling langs voor een fruitig Frans ontbijt. De hoofdingrediënten zijn een eitje, croissant, fruit, brood, jam en boter. Vanaf 09:30 staat je ontbijtje klaar voor € 4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

 • Credits

 • Door: Onder het Buro
  Spel, concept:
   Tessa Friedrich, Olivier van Klaarbergen
  Eindregie: Milan Boele van Hensbroek

Geef een reactie

Of deel Stoere broer op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Stoere broer

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.