Maas theater dans podium

Persoonlijke verhalen in een creatief jasje
  • muziek
  • spoken word
  • theater
  • XL
Speellijst / tickets

Wegens maatregelen in verband met het Coronavirus kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

Stories of Womanhood strijkt voor de vijfde editie neer in Rotterdam. Dit is dé avond waar verschillende performers het podium betreden om hun persoonlijke verhalen te delen. In de vorm van theater, muziek, theater, storytelling en kunst schijnen we een avond lang met elkaar licht op wat het precies betekent om ‘vrouw’ te zijn in onze huidige maatschappij.

Stories of Womanhood wil de kracht van persoonlijke verhalen inzetten om mensen van de meest uiteenlopende, creatieve achtergronden aan elkaar te koppelen; of je nou op het podium staat of in de zaal zit. Met ‘womanhood’ als overkoepelend thema zijn ook de verhalen erg divers. De een dicht over de relatie met haar moeder, terwijl een ander zingt over hoe het is om je te identificeren als non-binair. Naast het theaterprogramma kun je tijdens de inloop, pauze en na afloop op de mini-markt terecht waar creatieve ondernemers uit de omgeving hun spulletjes verkopen. Het doel van de avond is dat iedereen (man én vrouw én daarbuiten) de zaal niet alleen met een glimlach verlaat, maar ook met een warm gevoel van inspiratie, empowerment en verbondenheid.

Duur voorstelling: 2,5 uur (o.v.b.)

Vijfde editie
Voor de vijfde editie van Stories of Womanhood is er wederom een interdisciplinair programma samengesteld. Afwisselend zullen creatieve performers hun verhaal met het publiek delen én gaat onze moderator met de artiesten in gesprek. De artiesten worden aangekondigd via Instagram en Facebook. Tijdens de inloop, pauze en na afloop is er een mini-markt in de foyer van een aantal vrouwelijke creatieve ondernemers uit de omgeving.

Maker 
Stories of Womanhood is in 2017 opgericht door Sharona Badloe en Sophia Blyden naar aanleiding van een fellowship bij mensenrechtenorganisatie Humanity in Action. Inmiddels is het uitgegroeid tot een platform, community en terugkerend event in verschillende steden. De organisatie en programmering wordt nu gerund door Sophia Blyden en haar team van vrijwilligers.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Vegan Friday
Elke vrijdag is het Vegan Friday in het Maaspodium! Street food uit eigen keuken: veganistisch en verrassend. Het menu verschilt per week en de gerechten worden vers bereid door onze koks. De prijzen zijn voor ieder gerecht hetzelfde: €7,50 voor volwassenen en €5,00 voor kinderen. Wil je zeker weten dat er plek voor je is? Reserveren is zeker mogelijk en kan per mail bij Dragan Dimovski via dragan@maastd.nl.

  • Credits

  • Door: Stories of Womanhood
    Foto’s: Menno van Winden

Geef een reactie

Of deel Stories of Womanhood #5 op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Stories of Womanhood #5

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.