Maas theater dans podium

Persoonlijke verhalen in een creatief jasje
  • muziek
  • spoken word
  • theater
  • XL
Speellijst / tickets

Stories of Womanhood strijkt voor de vijfde editie neer in Rotterdam. Dit is dé avond waar verschillende performers het podium betreden om hun persoonlijke verhalen te delen. In de vorm van theater, muziek, theater, storytelling en kunst schijnen we een avond lang met elkaar licht op wat het precies betekent om ‘vrouw’ te zijn in onze huidige maatschappij.

Stories of Womanhood wil de kracht van persoonlijke verhalen inzetten om mensen van de meest uiteenlopende, creatieve achtergronden aan elkaar te koppelen; of je nou op het podium staat of in de zaal zit. Met ‘womanhood’ als overkoepelend thema zijn ook de verhalen erg divers. De een dicht over de relatie met haar moeder, terwijl een ander zingt over hoe het is om je te identificeren als non-binair. Het doel van de avond is dat iedereen (man én vrouw én daarbuiten) de zaal niet alleen met een glimlach verlaat, maar ook met een warm gevoel van inspiratie, empowerment en verbondenheid.

Vijfde editie
Voor de vijfde editie van Stories of Womanhood is er wederom een interdisciplinair programma samengesteld. Afwisselend zullen creatieve performers hun verhaal met het publiek delen én gaat onze moderator met de artiesten in gesprek. De artiesten worden aangekondigd via Instagram en Facebook.

Maker 
Stories of Womanhood is in 2017 opgericht door Sharona Badloe en Sophia Blyden naar aanleiding van een fellowship bij mensenrechtenorganisatie Humanity in Action. Inmiddels is het uitgegroeid tot een platform, community en terugkerend event in verschillende steden. De organisatie en programmering wordt nu gerund door Sophia Blyden en haar team van vrijwilligers.

  • Credits

  • Door: Stories of Womanhood
    Foto’s: Menno van Winden

Geef een reactie

Of deel Stories of Womanhood #5 – GEANNULEERD op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

  • Stories of Womanhood #5 - GEANNULEERD Geannuleerd

Gespeeld

  • Stories of Womanhood #5 - GEANNULEERD Geannuleerd

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.