fbpx

Maas theater dans podium

met Re:Freshed Orchestra
  • XL
Speellijst / tickets

Van klassiek tot urban, van jazz tot pop, Re:Freshed Orchestra creëert fantastische muziek door het verenigen van jonge mensen met verschillende muzikale achtergronden

Maak je weekend compleet met de Sunday Music Lounge in het Maaspodium. Een fijne mix van gevestigde namen en nieuwkomers uit de muziek-, dance-, comedy- en theaterwereld neemt onder leiding van een relaxte host foyer en zalen van het Maaspodium over. Vrienden mee, drankje erbij: een betere afsluiter van het weekend is er niet.

In deze oktobereditie presenteren we Re:Freshed Orchestra. Re:Freshed Orchestra bestaat uit jonge muzikanten met totaal verschillende achtergronden, maar een gedeelde passie: opwindende muziek. Wat ze maken omschrijven ze zelf als ‘georganiseerde chaos’. Met een mix aan stijlen trekken ze langs de podia en veroveren ze langzaam maar zeker de harten van crossoverminnend Nederland.
In september brachten ze hun debuut uit: Re:Encore, op het Kindred Spirits label. Het album is een ode aan Jay-Z en staat vol met frisse interpretaties van zijn tracks. Meer op www.refreshed-orchestra.com

Gastvrouw van de middag is Shayveca Kreuger, DJ Boyd Grund maakt het af met fijne urban plaatjes. Shayveca Krueger spreekt ook met de bandleden over hun successen en hun ontstaansgeschiedenis.

 

  • Credits

  • Fotografie: Michiel Palte

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Sunday Music Lounge #1

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.