Maas theater dans podium

Featuring Pam Feather
  • muziek
  • XL
Speellijst / tickets

Wat beweegt haar, wat inspireert haar, wat zijn haar wensen voor de toekomst?

Maak je weekend compleet met de Sunday Music Lounge, een fijne mix van gevestigde namen en nieuwkomers uit de muziek- en muziektheaterwereld. Host Shay Kreuger gaat met hen in gesprek over hun dromen, wensen en inspiratie bronnen. Bij de Sunday Music Lounge is het verhaal achter de act minstens zo belangrijk als de act zelf. Vrienden mee, drankje erbij: een betere afsluiter van het weekend is er niet.

In de decembereditie van de Sunday Music Lounge presenteren we Pam Feather. Pam Feather is na de verschijning van haar debuutsingle Phone Call (2009) en haar tweede single Cannot Change The Weather (2010) niet onopgemerkt gebleven. Diverse Nederlandse radiostations draaien haar singles veelvuldig en ook Giel Beelen maakt een item over haar. Na haar optreden bij De Wereld Draait door gaat het helemaal hard en belandt laatst genoemde single op 24 in de Top 100. Pam treed op op diverse festivals, waaronder het North Sea Jazz Festival. Ook speelt ze in het voorprogramma van Erykah Badu in de Heineken Music Hall.

Pam speelt met haar live-band met veel nieuw materiaal en introduceert aanstormend talent Melissa Lopes Cabral. Ook gaan we de diepte in, want naast zingen komt tijdens deze Sunday Music Lounge het verhaal van Pam. aan bod. Wat beweegt Pam, wat inspireert haar, wat zijn haar wensen voor de toekomst? Kortom een middag vol muzikaliteit!

http://www.youtube.com/watch?v=pcLfWkpIf9Y

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Sunday Music Lounge #3

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.