fbpx

Maas theater dans podium

Feat. Pink Oculus
  • XL
Speellijst / tickets

Maak je weekend compleet met de Sunday Music Lounge, een fijne mix van gevestigde namen en nieuwkomers uit de muziek- en muziektheaterwereld. Host Shay Kreuger gaat met hen in gesprek over hun dromen, wensen en inspiratiebronnen. Bij de Sunday Music Lounge is het verhaal achter de act minstens zo belangrijk als de act zelf. Vrienden mee, drankje erbij: een betere afsluiter van het weekend is er niet.

Pink Oculus
Genoemd worden door Giel Beelen (3FM) tijdens een uitzending van DWDD als ‘tip voor het nieuwe jaar’. Je kunt je geen betere start van je eerste solo single bedenken. En daar bovenop je nieuw muzikale jaar beginnen met een optreden op het meest prestigieuze showcasefestival van Europa, Eurosonic Noorderslag. De rapper/singer-songwriter Pink Oculus (Esperanzah Denswil, Re:Freshed Orchestra) releaste haar eerste single ‘SWEAT’ op 4 november 2013 en sindsdien gaat het hard voor de Amsterdamse.
Pink Oculus maakte indruk tijdens haar optreden op Buma Rotterdam Beats, trad op bij Radio 6 in de show van Angelique Houtveen, ging langs bij XITE TV en werd gedraaid bij Pinguin Radio. En er is nieuwe muziek onderweg in de vorm van een duosingle: PRAISE en US staan gepland voor begin 2014.

‘Sweat’ is geproduceerd door Bouba Dola, Mano Yeah en Gino-Cochise. “In SWEAT ga ik in gesprek met mijn eigen ego”, zegt Pink Oculus. Het is dus duidelijk. SWEAT is een spervuur van woorden en Pink Oculus ‘is bringing the heat’. Een vrouw die barst van het zelfvertrouwen. Het is ‘braggen and boasten’ met klasse. Pink Oculus: “”Wanneer ik start met het refrein, dan is het mijn Godin (Pink Oculus) die van binnenuit tot mij spreekt.”

Zie ook www.pink-oculus.com

Paa Kofi

We vragen elke editie aan de hoofdact om een talentvolle muzikant mee te nemen. Pink Oculus heeft gekozen voor Paa Kofi. Paa Kofi is een soulvolle woordkunstenaar geboren in Ghana. Met zijn stem kleurt hij melodieën in zijn poëzie en songs. Als dichter van het collectief Poetry Circle Nowhere gebruikt hij melodie en zijn warme stem om zijn poëtische performances inhoud te geven. Met zijn stem en woordkeus bestijgt hij verschillende podia zoals Carré.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Sunday Music Lounge #6

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.