fbpx

Maas theater dans podium

Feat. Pure The Artist
  • XL
Speellijst / tickets

Maak je weekend compleet met de Sunday Music Lounge, een fijne mix van gevestigde namen en nieuwkomers uit de muziek- en muziektheaterwereld.

Muzikale duizendpoot Stanley Alejandro Clementina (1974) alias Pure The Artist, brengt tijdens de Sunday Music Lounge niets anders dan pure muziek ter gehore. Honderd procent recht uit het hart. Zijn muziekstijl varieert van R&B en soul tot funk.
Pure dankt zijn muzikaliteit aan zijn Caribische achtergrond. Geboren op Curaçao, werd het zingen hem met de paplepel ingegoten. Bovendien speelde hij als kleine jongen gitaar en drums. Op zijn 10e nam hij zijn eerst eigen compositie op: Dia Kristu Bini, een gospelnummer. Sindsdien heeft Pure de muziek nooit meer losgelaten. Eenmaal in Nederland speelde hij in diverse pop-, soul- en rockbandjes. Pure maakte deel uit van een van de eerste Nederlandse R&B-bands: Black Flava. Intussen rondde hij een opleiding basgitaar en zang aan het Rotterdamse conservatorium af. Zijn muzikaal talent is in 2012 bestempeld met de Grote Prijs van Zuid-Holland, een prijs voor talentvolle bands en acts.

Bekijk Pure The Artist live:

Meer op: www.puretheartist.com

Elke maand neemt een artiest een opkomend talent mee naar de Sunday Music Lounge. Aan de zijde van Stanley staat in deze editie Tamara Nivillac. Tamara is een Curaçaose zangeres en maakt deel uit van de Rootsriders. Ze won in 2003 Curaçao Talents. Haar eerste single heet Gosa, en deze zal ze live ten gehore brengen tijdens deze laatste Sunday Music Lounge van het seizoen. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Stanley zelf.

https://www.youtube.com/watch?v=grXWGspX1a8

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Sunday Music Lounge

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.