fbpx

Maas theater dans podium

Feat. Maya Christina
  • XL
Speellijst / tickets

Maak je weekend compleet met de Sunday Music Lounge, een fijne mix van gevestigde namen en nieuwkomers uit de muziek- en muziektheaterwereld. Host Shay Kreuger gaat met hen in gesprek over hun dromen, wensen en inspiratiebronnen.

Maya Christina geboren in 1986 in Bogota, Colombia. Geadopteerd en opgegroeid in Nederland en Spanje kwamen de showgenen al snel tevoorschijn. Altijd in het midden van de belangstelling, want Marguerita, a.k.a. Maya Christina, kon acts bedenken als de beste.

Op haar 17e is Maya Christina gestart met haar professionele zangcarrière bij The Lion King School van Joop van den Ende Producties. Al snel daarna werd ze aangenomen bij Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. Hier is ze afgestudeerd in Dans en Zang en heeft ze veel podiumervaring opgedaan.

De afgelopen jaren heeft Maya Christina gewerkt als vaste achtergrondzangeres voor Sharon Doorson en als vaste inval voor Yuli Minguel (bekend van o.a. The Voice of Holland). Ook heeft ze op het podium gestaan bij onder anderen Candy Dulfer, Waylon, Leona Philippo en Sherry Dyanna en zingt ze bij Gospel Choir Total Praise. In 2013 heeft Maya Christina zichzelf centraal gezet als solist. Zo heeft zij in dat jaar ook meegedaan aan het programma The Voice Of Holland en zichzelf voorgesteld aan het grote publiek. Bovendien was ze finalist van de Music Matters Award 2013, een prijs voor jong Rotterdams muziektalent.

Auditie Maya Christina bij The Voice of Holland

Maya verzorgde ook het voorprogramma van Orpheus

Nog meer Maya!

Als zangeres is Maya Christina niet in een hokje te plaatsen. Veelzijdig, maar wel met de voorwaarde dat de muziek haar echt raakt. Met haar soulstem is ze in staat Soul/Neo Soul, Funk, Reggae en Gospel sounds tot leven te brengen en het publiek te raken, zowel akoestisch als met live band.

Chenzira Sabajo

Elke maand nchenriza sabajoeemt een artiest een opkomend talent mee naar de Sunday Music Lounge. Aan de zijde van Maya Christina staat in deze editie de jonge Chenzira Sabajo (15). Deze geboren Surinaamse ontdekte haar voorliefde voor muziek al op jonge leeftijd. Op haar zevende volgde ze zanglessen en begon ze met het spelen van piano en viool. Sinds drie jaar volgt Chenriza zanglessen bij Maya Christina. De Sunday Music Lounge wordt haar eerste echte optreden!

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Sunday Music Lounge

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.