Maas theater dans podium

Hiphoptheater voor kleuters en ouders
 • 2.5+
 • fysiek theater
 • hiphop
Speellijst / tickets

Waarom ben je ergens bang voor, terwijl je het helemaal niet kent? Hoe weet je dan dat je er bang voor moet zijn? Heeft iemand je dat verteld? En waarom is die angst weg, zodra je het herkent? Als je nooit met iets onbekends in aanraking komt, hoe leer je dan nieuwe dingen kennen?

Met SUPERSLOW worden kinderen en hun ouders klaargestoomd voor een veel te stoere hiphop. Deze hiphop wordt in herkenbare stukjes ontleed in geluid, licht, beweging en kleur. Een ode aan de prikkels en het onbekende.

Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin. Een een fysieke voorstelling met theatrale hiphop, waaruit blijkt dat peuters veel stoerder zijn dan hun ouders ooit hadden verwacht.

Duur voorstelling: 60 minuten.
Tickets boeken:
Tickets vanaf €9,00. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

Een fijne ochtend met fruitig ontbijt
Zin om er een uitgebreide vakantie-ochtend van te maken? Boek er een ontbijt bij. Voorafgaand aan de ochtendvoorstelling maken we een fris en fruitig ontbijt voor je klaar, inclusief drankje. Het ontbijt kost €5,00 per persoon en je bent welkom vanaf 10:00 uur. Voeg je ontbijtje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 • Credits

 • Door: BonteHond
  Concept, regie
  : Judith Faas
  Spel, dans: Serano Pinas, Liza Panjoel, Jeffrey Loewenicht
  Muziek: Mauro Casarini
  Dramaturgie: Victor Mentink
  Vormgeving: Wannes van der Veer

  Over de makers
  BonteHond neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Ze spelen van Almere tot Bangalore, in sjieke schouwburgen en sjofele voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen ze veel aan educatie. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken: blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond. BonteHond is hét professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland.

Geef een reactie

Of deel Superslow op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.