Maas theater dans podium

FResh Inspirational Sunday
  • muziek
  • spoken word
  • XL
Speellijst / tickets

Muziek, spoken word en een interessant gesprek

FRiS! is een inspiratie-event voor open minded mensen die op zoek zijn naar inspiratie en houden van live-muziek en spoken word. Tijdens deze editie hebben de verhalen als uitgangspunt het thema ‘Motivatie’. FRiS! staat voor een gezellige open sfeer waarin je jezelf kan zijn en kan genieten van muziek, spoken word en een interessant gesprek. Tijdens vorige edities stonden o.a. Gery Mendes, Carla Nascimento, Nanda Akkerman, Y.M.P en Ivan Words op het podium.

Tijdens deze editie wordt een diepte-interview gehouden met voormalig betaald voetballer Iwan Redan. Motivatie en drive spelen een grote rol in zijn leven en in zijn eigen onderneming ‘Beyond Yourself’. De live muziek wordt verzorgd door zangeres Tashell en muziekduo Mushroom Mosis. Patrick Ribeiro zal spreekwoordelijke vlammen werpen in de vorm van spoken word en tijdens de talkshow zal onder andere advocate Samantha Ebecilio het woord voeren.

FRiS! is een talkshow en wordt georganiseerd door zangeres Bellita Carol. “Ik vind het mooi om verschillende kunstvormen te combineren die voor mij en anderen inspirerend zijn”, aldus Bellita. Dit keer voor het eerst in het Maaspodium.

  • Credits

  • Host: Bellita Carol
    Sprekers: Iwan Redan, Patrick Ribeiro, Samantha Ebecilio
    Muziek: Tashell, Mushroom Mosis

1 reactie op Talkshow FRiS!

Geef een reactie

Of deel Talkshow FRiS! op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Talkshow FRiS!

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.