Maas theater dans podium

Acrobatiek en vloeiend bewegingstheater
  • circus
  • XL
Speellijst / tickets

Geïnspireerd op een theaterperformance van Samuel Beckett

Waar wachten we eigenlijk op in het leven? Kan je niet beter gewoon maar beginnen en kijken waar je uitkomt? Soms weet je niet waar te beginnen en vooral niet hoe. En wat heeft het soms eigenlijk voor nut? Soms denk je bij jezelf, waar zijn we nou eigenlijk mee bezig? The sum of what we do is geïnspireerd op een theaterperformance van Samuel Beckett, genaamd Waiting for Godot. Pile-en-face maakt in deze voorstelling een combinatie tussen circus en dans waarin de kwaliteit van beweging bekend uit de dans wordt samen gevoegd met de adembenemende techniek vanuit het circus.

Pile-en-face
Een nieuw Rotterdams circusgezelschap bestaande uit vijf artiesten met elk met een eigen karakter. De overeenkomende interesse om verder te kijken dan alleen de circustrucs heet deze artiesten samengebracht.  The sum of what we do is een interessante combinatie in de diversiteit van de artiesten, acrobatische aanpak en vloeiende bewegingskwaliteit.

Deze voorstelling is onderdeel van de Circusdriedaagse. Van 4 t/m 6 november kan je drie dagen lang genieten van gerenommeerde professionals en multi-talenten. Op vrijdag 4 november kan je een preview zien van The sum of what we do tijdens de voorstelling van Circunstruction.

  • Credits

  • Gezelschap: Pile-en-face
    Artiesten:
    Marieke Thijssen, Remy Lebocey, Tom Henden, Vincent Kollar, en David Mupanda.

Geef een reactie

Of deel The sum of what we do op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • The sum of what we do

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.