Maas theater dans podium

Kun je werkelijk je eigen geluk creëren?
 • dans
 • theater
 • XL
Speellijst / tickets

‘s Ochtends ben je een student, ‘s middags geef je een workshop en ‘s avonds draai je in de club plaatjes als DJ. Daarmee behoor je tot de groeiende groep Slashies. De Slashie verwijst naar het leesteken ‘de schuine streep’, die figuurlijk iemands loopbaan in stukjes verdeeld. Slashies hebben twee of meer banen, niet alleen uit financiële noodzaak, maar juist ook omdat één beroep te weinig is om alle talenten in kwijt te kunnen. Het klinkt als de ideale baan.Of vormen de Slashies een gevaarlijke glijbaan naar een eindeloze put genaamd ‘kansen’?

Wil je studeren? Dan moet je dealen met een gigantische studieschuld. En over een kans op een woning hoeven we al helemaal niet te praten. Werken ziet er voor ons heel anders uit dan voor onze ouders, maar is het schoolsysteem hier wel op aangepast? Tijdens de economische crisis van de prestatiemaatschappij is er een generatie opgestaan die zijn eigen geluk wil creëren.  Instagram wordt gebruikt als het nieuwe CV. Maak het onmogelijke mogelijk en laten we vooral succesvol zijn! Zeg maar niet dat je al drie dagen niet productief bent geweest en op de bank zit, terwijl je diep in het rood staat op de andere bank.

The World is Yours
Druk, druk, druk..
We zijn het allemaal. Of lijkt dat maar zo?

Duur voorstelling: 90 minuten (o.v.b.)

Makers
The World is Yours is een coproductie van Lost Project, Stichting Tolhuistuin en Frascati Producties. Lost Project is het huisgezelschap van Tolhuistuin en maakt voorstellingen met een groep die representatief is voor de stad Amsterdam. Zij maken onder leiding van Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel voorstellingen over gender, mannen- en vrouwenrollen, culturele identiteit, interculturaliteit, politiek en nog veel meer.

 • Quotes

 • Credits

 • “Het daagt uit, want het heeft iets ongemakkelijks. En dat is juist wat dit stuk briljant maakt. Geen een dimensionaal stuk dat analyseert en met een goedkope oplossing komt. Maar vragen worden opgeworpen, tegenstrijdigheden vlijmscherp neergezet, en daarin de grote vraag: wat willen we maken van de maatschappij?” Musicalnieuws.

 • Door: Lost Project
  Regie: Priscilla Vaudelle en Tim van de Heuvel
  Spel: Yeliz Dogan, Wendy Echthuizen, Erwin Kiene, RyanPinas, Rozienatu Salihu, Roxy Verwey, Robbie Wallin
  Fotografie: Tim Hillege

Geef een reactie

Of deel The World is Yours (#TWIY) op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • The World is Yours (#TWIY)

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.