fbpx

Maas theater dans podium

Humor, timmerwerk en een snufje magie
 • 2+
 • fysiek theater
 • muziek
Speellijst / tickets

Twee timmermannen. Ze bouwen veel. Ze verbouwen vaak. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Vindt Tim. Vindt Willie. Maar Tim kan niet ophouden met timmeren en Willie wil de huisraad beschermen. Dan slaat de vermoeidheid toe. Droom en werkelijkheid lopen steeds meer door elkaar in de wonderlijke wereld van Timtim.

Timtim is een stoere beeldende voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie. Over twee gepassioneerde vakmannen, hun vriendschap en hun aanpassingsvermogen.

Duur voorstelling: 40 minuten (o.v.b.)

Maker
Eerder maakte Simone de Jong de voorstellingen Eiland, Kluizelaar en Walvisjong voor dezelfde leeftijdsgroep. Vertrekkend vanuit de mime en het muziektheater kenmerken de voorstellingen zich door hun muzikaliteit en inventiviteit. Naast regisseur is Simone kinderboekenschrijver. Ze schreef onder andere Het geheim van meneer Hartjes (2016).

EXTRA’S IN DE HERFSTVAKANTIE

Doe mee aan workshop
In de herfstvakantie is er iedere dag een workshop waar je gratis aan mee mag doen. Na afloop van Timtim (2+) doen we een fluisterspel. Doe je mee? De workshop begint na de voorstelling en duurt ongeveer een half uur. We verzamelen in de foyer. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

 

 

Ontbijttafeltje vol 
Laat de boterhammen staan en kom voorafgaand aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 uur staat het ontbijtje klaar voor € 4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

 

 • Credits

 • Door: Simone de Jong
  Concept, regie: 
  Simone de Jong
  Spel:
  Toon Kuijpers, Niels Kuiters
  Muziek: Niels Kuiters
  Decor: Erik Begemann
  Kostuums: Elian Smits
  Foto’s: Kamerich, Budwilowitz/EYES
  Met dank aan: Festival 2 Turven Hoog

Geef een reactie

Of deel Timtim op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Timtim

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.