fbpx

Maas theater dans podium

Humor, timmerwerk en een snufje magie
 • 2+
 • fysiek theater
 • muziek
Speellijst / tickets

Twee timmermannen. Ze bouwen veel. Ze verbouwen vaak. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Vindt Tim. Vindt Willie. Maar Tim kan niet ophouden met timmeren en Willie wil de huisraad beschermen. Dan slaat de vermoeidheid toe. Droom en werkelijkheid lopen steeds meer door elkaar in de wonderlijke wereld van Timtim.

Timtim is een stoere beeldende voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie. Over twee gepassioneerde vakmannen, hun vriendschap en hun aanpassingsvermogen.

Duur voorstelling: 40 minuten (o.v.b.)

Maker
Eerder maakte Simone de Jong de voorstellingen Eiland, Kluizelaar en Walvisjong voor dezelfde leeftijdsgroep. Vertrekkend vanuit de mime en het muziektheater kenmerken de voorstellingen zich door hun muzikaliteit en inventiviteit. Naast regisseur is Simone kinderboekenschrijver. Ze schreef onder andere Het geheim van meneer Hartjes (2016).

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Ontbijttafeltje vol 
Laat de boterhammen staan en kom vooraf aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 staat het ontbijtje klaar voor € 4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

 

 • Credits

 • Spel: Toon Kuijpers, Niels Kuiters
  Concept en regie: Simone de Jong
  Decor: Erik Begemann
  Muziek: Niels Kuiters
  Kostuums: Elian Smits
  Foto’s: Kamerich & Budwilowitz/EYES
  Met dank aan: Festival 2 Turven Hoog

Geef een reactie

Of deel Timtim op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.