fbpx

Maas theater dans podium

Muziek is liefde
  • muziek
  • XL
Speellijst / tickets

Een swingende avond met Afro-Caribische muziek en verhalen

Muziek is liefde. Tijdens Transatlantic Connection brengt Stanley Clementina samen met een groep muzikanten een ode aan de Afro-Caribische muziek. Tijdens Transatlantic Connection worden verbindingen gemaakt en ontstaan verrassende combinaties. De muzikanten vertellen het verhaal achter hun muziek en halen samen mooie herinneringen op. De muzikanten en de band nemen je vanaf hun terras mee op reis naar warme oorden vol passie. Zing en dans deze editie mee met Stanley Clementina, Gery Mendes, Darren Gardner, Remses Rafaela, Fullanny, Marise Barbosa Varela en Kimberley Maasdamme.

Transatlantic Connection is een terugkerende avond in het Maaspodium. Iedere editie heeft een ander thema. Tijdens deze editie is het thema liefde. Liefde vanuit opvoeding, liefde in de omgang met elkaar, maar ook liefde voor het land waar je vandaan komt die voor altijd blijft bestaan ook al ben je ver van huis. De volgende editie van Transatlantic Connection is vrijdag 19 mei 2017 tijdens Operadagen Rotterdam. Deze staat net als Operadagen Rotterdam in het teken van Departures.

Stanley Clementina
Stanley dankt zijn muzikaliteit aan zijn Caribische achtergrond. Geboren op Curaçao, werd het zingen hem met de paplepel ingegoten. Bovendien speelde hij als kleine jongen gitaar en drums. Op zijn tiende nam hij zijn eerste eigen compositie op: Dia Kristu Bini, een gospelnummer. Sindsdien heeft Stanley de muziek nooit meer losgelaten. In Nederland speelde hij in diverse pop-, soul- en rockbands. Hij maakte deel uit van een van de eerste Nederlandse R&B-bands: Black Flava. Hij voltooide een opleiding basgitaar en zang aan het Rotterdamse conservatorium. In het Maaspodium was hij eerder te horen tijdens de Sunday Music Lounge en maakte hij zijn eigen FRESH-editie.

 

  • Credits

  • Concept en idee: Stanley Clementina
    Muziek en zang: Stanley Clementina, Gery Mendes, Darren Gardner, Remses Rafaela, Fullanny, Marise Barbosa Varela, Kimberley Maasdam.
    In samenwerking met: Stichting Strength by Unity

Geef een reactie

Of deel Transatlantic Connection #1 op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Transatlantic Connection #1

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.