Maas theater dans podium

AFRO-CARIBISCHE MUZIEK EN VERRASSENDE ONTMOETINGEN
  • muziek
  • XL
Speellijst / tickets

Tijdens Transatlantic Connection brengt Stanley Clementina samen met diverse musici een ode aan de Afro-Caribische muziek. De artiesten nemen je mee op reis naar warme oorden vol passie. Ze vertellen je het verhaal achter hun muziek en halen herinneringen op. Je maakt onderdeel uit van een avond waar verrassende combinaties en interessante ontmoetingen plaatsvinden. Transatlantic Connection is een terugkerend event in het Maaspodium. Deze editie zijn Mr Ray Bass, Clifton End, Jefferson da Viega, Jared Hiwat en begeleidingsband C-Shaw te gast.

Tip: na Transatlantic Connection #3 is de eerstvolgende editie op 25 mei. Transatlantic Connection #4 maakt onderdeel uit van de Operadagen Rotterdam en sluit dan aan bij het festivalthema Lost & Found: Heldenmoed.

Stanley Clementina
Stanley dankt zijn muzikaliteit aan zijn Caribische achtergrond. Geboren op Curaçao, werd het zingen hem met de paplepel ingegoten. Als kleine jongen speelde hij al gitaar en drums. Op zijn tiende nam hij zijn eerste eigen compositie op: Dia Kristu Bini, een gospelnummer. Sindsdien heeft Stanley de muziek nooit meer losgelaten. In Nederland speelde hij in diverse pop-, soul- en rockbands. Hij maakte deel uit van een van de eerste Nederlandse R&B-bands: Black Flava. Hij voltooide de opleiding basgitaar en zang aan het Rotterdamse conservatorium. In het Maaspodium was hij eerder te horen tijdens de Sunday Music Lounge, hij stelde zijn eigen FRESH-editie samen en is nu curator van het regelmatig terugkerende event Transatlantic Connection.

  • Credits

  • Concept en idee: Stanley Clementina
    Muziek en zang: Mr Ray Bass, Stanley Clementina, Clifton End, Jefferson da Viega, Jared Hiwat.
    Begeleidingsband: C-Shaw

Geef een reactie

Of deel Transatlantic Connection #3 op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Transatlantic Connection #3

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.