Maas theater dans podium

Jong en aanstormend talent
 • dans
 • theater
 • XL
Speellijst / tickets

Nu te boeken! Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk om bij elkaar te zitten. Ga je met iemand anders, boek dan individueel. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar.

Under the Surface – Wennah Wilkers
Wat is de overeenkomst tussen de hiphopdansstijl house en Filipijnse volksdans? Wennah Wilkers zocht het uit en ging op onderzoek in het land waar haar wortels liggen. Under the Surface is een gedanst reisverslag, waarin Wennah ons meeneemt naar de Filipijnen. Een reis op zoek naar de oorsprong van haar persoonlijke manier van bewegen. De aantrekkingskracht en de vrije manier van dansen uit de urban en house scene vindt zij terug in de Filipijnse cultuur. Geholpen door multi-instrumentalist Jack Julian laat Wennah op een speelse manier zien waar vernieuwing en traditie elkaar raken en dat ‘lost in translation’ zijn helemaal zo erg nog niet is.

Wennah Wilkers is een Filipijnse danseres en choreograaf die de grenzen opbreekt tussen hedendaagse en urban dans. Sinds zij in 2018 afgestudeerd is van de dansopleiding (Jazz musical / urban Contemporary) aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, verspreidt ze haar authentieke danstaal in de theaters en in cyphers. Bij Maas was Wennah te zien in Mind Ur Step.

Zeik niet zo – Hanna Rekveldt
Een voorstelling;
Over hoe het is om een twintiger (millenial?) te zijn in 2020.
Over hoe het is om een twintiger te zijn en het niet te weten.
Over hoe het is om twintiger te zijn en het allemaal heel goed denken te weten.
Over hoe het is om te zijn.

Hannah is 24 jaar en studeerde vorig jaar af aan de opleiding Acteur op de MBO Theaterschool in Rotterdam. Hannah is actrice, zangeres/sing a songwriter, theater- en zangdocent (op de VAK in Delft) en maker. Vanaf haar achtste is ze bezig met spelen, zingen, dansen en maken. Zo was ze onder andere te zien in de jubileumvoorstelling FEEST van Maas theater en dans, DOX, RTL Concentrate en Giel Beelens talentenjacht. Dit jaar studeert Hannah af aan het Excellentiejaar op de MBO Theaterschool en begint ze volgend schooljaar aan de Amsterdamse Toneel en Kleinkunstacademie.

Verrassingsperformance – Dane Badal
Dane Badal begon met dansen als hiphopper, freestyler en battlelaar, waarbij hij zich focuste op Popping. Als danser in hart en nieren heeft Dane in meerdere theatershows gedanst, deed hij mee aan de talentenshow Move Like Michael Jackson, Everybody Dance Now en So You Think You Can Dance. Bij Maas danste Dane in 100% Selfmade (2015, herneming 2017) en was hij te zien in Liefde (2017).

Vegan Friday
De triple bill van Wennah Wilkers, Hannah Rekveldt en Dane Badal is inclusief Vegan Friday. We serveren je een heerlijke vegan maaltijd. Street food uit eigen keuken: veganistisch en verrassend, vers bereid door onze koks. Het menu verschilt per week. Wil je vragen over allergieën of dieetwensen bespreken? Neem dan contact op met Dragan: dragan@maastd.nl.

 

 

Veilig
Wij houden rekening met de veiligheid van publiek en medewerkers en nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen. Lees hierover meer op de pagina coronamaatregelen. We zullen deze voorafgaand aan je bezoek ook naar je mailen.

 • Credits

 • Under the Surface
  Choreografie, dans:
  Wennah Wilkers
  Muziek: Jack Julian
  Foto: Joyce Djo

  Zeik niet zo
  Maker:
  Hannah Rekveldt
  Met dank aan: Joes Rekveldt, Kiki van Lith en oma Corry

Geef een reactie

Of deel TRIPLE BILL op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

 • TRIPLE BILL Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.