Maas theater dans podium

Een fabelachtig verkleedfeestje
 • 4+
 • beeldend theater
Speellijst / tickets

Een lichtvoetige voorstelling die je thuis nog eens na kan spelen

Een trui is heel normaal. Tenzij je er samen inkruipt en er een viervoetig monster of een tweehoofdige bange schijterd van maakt. Al die apps en de bergen speelgoed zijn heel leuk, maar rondsnuffelen in de kast van je ouders is nog veel leuker. Een kledingrek, twee spelers en een flinke portie fantasie zijn de ingrediënten van de voorstelling Trui; een aaneenschakeling van transformaties die groots en episch wordt. Tot aan een feestelijke parade van monsters en fabeldieren, die aan het kledingrek op de vloer ontspruit. Wat voor enge types, bizarre wezens en vergeten figuurtjes liggen in jouw kledingkast?

Sanne Zweije
“Met mijn voorstellingen wil ik iets tegenover onze snelle, ratiogerichte maatschappij zetten. Liefde, hoop, aandacht, rust, zelfinzicht en begrip. Mijn personages worstelen met iets. Mag ik zijn wie ik ben? Kan ik weer liefhebben nadat ik iets heel erg heb meegemaakt? Dit interne gevecht vergroot en theatraliseer ik. Hieruit vloeien poëtische, grappige scènes. Vaak beeldend en muzikaal, soms vanuit tekst. Volwassenen laat ik kijken door kinderogen en kinderen benader ik als volwassenen.”

Vier je feestje in het Maaspodium
Ben je jarig? Vier je feestje bij Maas! Bij binnenkomst staat er een feestelijk versierde tafel met taart en limo voor jou en je vrienden klaar. Na de taart gaan jullie naar Trui. Na afloop van de voorstelling ontvangen jullie een leuke verrassing. Dat wordt een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! Meer weten? Klik hier.

Ontbijten bij Maas
Voorafgaand aan vroege voorstellingen kun je bij Maas heerlijk ontbijten voor maar 3,50 per persoon. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 9:30 en 10:30. Wil je mee ontbijten, kies dan bij je reservering voor tarief+ontbijt.

 • Quotes

 • Credits

 • ‘Trui van regisseur Sanne Zweije is een fysieke jeugdvoorstelling die niet alleen de fantasie prikkelt, maar deze vooral viert. ‘

  Theaterkrant

 • Concept en regie: Sanne Zweije
  Spel: Malou van Sluis en Floris Verkerk
  Vormgeving, kostuum en flyerbeeld: Roos Gomperts

Geef een reactie

Of deel Trui op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Trui

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.