Maas theater dans podium

interactief (tuinier)concert
  • 6+
  • Muziektheater
Speellijst / tickets

Laat je niets wijs maken: muziek is overal te horen, vinden en maken! Slagwerk Den Haag duikt het achtertuintje van hun studio in, waar ze al iets te lang niet zijn geweest. Het lapje grond blijkt een heus muzikaal oerwoud geworden. Terwijl alle kinderen meehelpen om de tuin weer op te knappen horen ze de meest bijzondere vogels zingen. Ze maken muziek op bloempotten, een echte (!) cactus, een Afrikaanse timbila en ze ondernemen een avontuurlijk uitstapje naar de Japanse rotstuin van buurman John Cage, die niet zo van planten houdt.

Tuinieren met slagwerk is een interactief (tuinier)concert waarbij alle kinderen mee mogen zingen, -fluiten, -klappen, en -werken. Met muziek van David Dramm (uit Aardappelvreters), John Cage, Peter Garland e.a.

Duur voorstelling: 60 minuten (o.v.b.)

Makers
Slagwerk Den Haag is gefascineerd door alles wat te maken heeft met geluid, puls en materialen als klankbron. Slagwerk Den Haag maakt al sinds 1977 (slagwerk)muziek in de meest uiteenlopende vormen.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Silent disco workshop
Doe mee aan de silent disco workshop! Via je koptelefoon krijg je theatrale opdrachten ingefluisterd. Kun jij geruisloos hinkelen? Of knallende herrie uitbeelden met je handen? De workshop begint na de voorstelling en duurt ongeveer een half uur. We verzamelen in de foyer. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

 

 

Maaspodiumplankje
‘s Middags nog even blijven hangen? Na de voorstelling staat een plankje vol lekkers op je te wachten. Wat is het lekkerste fruit van dit seizoen? Hoe smaken geroosterde kastanjes? Komt dit brood uit eigen oven? Eet en beleef mee. Reserveer een plankje samen met je ticket!  Klein (2 pers): 7,50 euro, Middel (4 pers): 13 euro, Groot (6 pers): 19 euro.

 

 

 

 

 

 

  • Credits

  • Door: Slagwerk Den Haag

Geef een reactie

Of deel Tuinieren met slagwerk op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Tuinieren met slagwerk

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.