Maas theater dans podium

Rotterdamse hiphop artiesten
  • muziek
  • XL
Speellijst / tickets

Met o.a. de winnaar van de Music Matters Award en de winnaars van de Publieksprijs van de Grote Prijs van Rotterdam.

Opkomende Rotterdamse hiphop artiesten krijgen een podium tijdens Unity Koast en spelen hun eigen stijl en nummers. Met o.a. de winnaar van de Music Matters Award en de winnaars van de Publieksprijs van de Sena Grote Prijs van Rotterdam.

Monta
In 2012 stond Monta in de finale van Fanatics en in 2013 in de finale van de Sena Grote Prijs van Rotterdam. Vorig jaar won hij samen met zijn live band Monta & MothersGrooveBox de Music Matters Award. Hiermee is hij dit jaar de muziekambassadeur van Rotterdam. In 2014 bracht hij zijn Debuut EP Dit Is Monta uit i.s.m Eastgarden Music. Hij volgt de opleiding Muzikant/Producer op het Albeda College.

Takkie & Ranx
Het Rotterdamse rap/producers duo Takkie & Ranx trekt ten strijde met een dringende boodschap, verpakt in hun geheel eigen sound. Zij staan voor “Turn up Of Naar Osso”, afgekort TUONO. Dit is hun eigen variatie op “alles of niets”, in een hedendaagse combinatie van Engels, Surinaams en Nederlands. Met eigenzinnige hiphop/trap als basis en invloeden van onder meer grime, dubstep en bass muziek, creëren de Rotterdammers hun eigen sound. Eind 2015 wonnen zij de Publieksprijs van de Sena Grote Prijs van Rotterdam.

C.I.C
Cooksson’s Innerchain oftewel C.I.C is een Engelstalige rapper en heeft zijn eigen label F.T.L Entertainment. Hij staat bekend om zijn poëtische teksten. Hij trad eerder op in Podium Grounds en van de zomer heeft hij zijn eerste tour door Frankrijk.

Kevtendencies
Kevtendencies wordt door velen gezien als een getalenteerde artiest van The New School. Zelf omschrijft hij zijn muziek als New Age Boombap met complexe en duistere onderwerpen als spiritualiteit en complottheorieën, gemixt met levenslessen en revolutionaire gedachtes.

  • Credits

  • Artiesten: Monta, Takkie & Ranx, Kevtendencies, C.I.C, Mariana Hirschfeld
    DJ’s: Yung Dee, Bax

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Unity Koast

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.