Maas theater dans podium

Over vinden en gevonden worden
 • 7+
 • objecttheater
Speellijst / tickets

In een huis ergens in de stad woont een man samen met zijn kat. De man verzamelt spullen die nergens meer thuishoren. Deze vergeten dingen knapt hij op en ieder krijgt zijn eigen plek. Totdat op een dag de man niet meer thuiskomt en de dingen even echt verloren lijken…

Verloren dingen gaat over je blik op de wereld, over dingen zien waar anderen aan voorbij gaan. Drie spelers laten de poppen en objecten tot leven komen, net zoals de man zijn gevonden dingen leven inblaast. Objecttheatermaker Ramses Graus laat humor en poëzie samenkomen, geïnspireerd door poppenmaker Jim Henson van de Muppets.

Duur voorstelling: 50 minuten (o.v.b.)

Makers
Het Filiaal theatermakers is een Utrechts gezelschap dat voorstellingen voor families en het basisonderwijs maakt. Het enige wat zij niét doen is theater maken ‘exclusief voor volwassenen’. Voor hun gevoel is familietheater ruimer en groter, gevuld met universele verhalen en alle mogelijke kunstdisciplines.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Maaspodiumplank
Nog even blijven hangen? Na de voorstelling staat een plank vol lekkers op je te wachten. Wat is het lekkerste fruit van dit seizoen? Hoe smaken geroosterde kastanjes? Komt dit brood uit eigen oven? Eet en beleef mee. Reserveer een plank samen met je ticket. Klein (2 pers): €7,50, Middel (4 pers): €13, Groot (6 pers): €19.

 • Credits

 • Door: Het Filiaal
  Concept, regie:
   Ramses Graus
  Compositie: Gábor Tarján
  Visueel concept: Liza Louwers
  Licht: Richard Bron
  Vormgeving: Sjaan Hofstede
  Spel: Eileen Graham, Barend van Daal, Syoma Ekhart
  Decor, kostuums: Lisa Louwers
  Poppen: 
  Pluck Venema

Geef een reactie

Of deel Verloren dingen op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.