Maas theater dans podium

Live performances afgewisseld met film
  • dans
  • film
  • XL
Speellijst / tickets

Eerder was professioneel danser, choreograaf en theatermaker Remses Rafaela al te zien in RPhO meets Maas en de breakdance performance B-BOY van Maas. Op vrijdag 19 juni verzorgd hij een avondvullend dansprogramma met live performances afgewisseld met film. Reserveer alvast je ticket, want het wordt absoluut een avond waar je bij wil zijn!

Maker
Remses Rafaela danst al van kleins af aan. Hij is sinds 1996 actief als professioneel danser en choreograaf. Zijn stijl heeft veel invloeden vanuit de Afro-Caribische dansstijl, zoals salsa en calypso gemixt met acrobatiek, hiphop en moderne dans. Hij heeft gewerkt met internationale artiesten, danste in tv programma’s als So You Think You Can Dance, Holland’s Got Talent en De Dino Show, heeft les gegeven op Albeda Dans College en Codarts en danste in de theatershow van de gerenommeerde choreograaf Isabelle Beernaert.

Vegan Friday
De verrassingsperformance van Remses Rafaela is inclusief Vegan Friday. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we je een heerlijke vegan maaltijd. Street food uit eigen keuken: veganistisch en verrassend, vers bereid door onze koks. Het menu verschilt per week. Wil je vragen over allergieën of dieetwensen bespreken? Neem dan contact op met Dragan: dragan@maastd.nl.

 

 

Veilig
Wij houden rekening met de veiligheid van publiek en medewerkers en nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen. Lees hierover meer op de pagina coronamaatregelen. We zullen deze voorafgaand aan je bezoek ook naar je mailen.

  • Credits

  • Maker: Remses Rafaela
    Foto: Thijs Huizer

Geef een reactie

Of deel Verrassing op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.