Maas theater dans podium

Hoe wordt een nieuwe plek mijn thuis?
  • 6+
  • danstheater
Speellijst / tickets

Over hoe een vlieger altijd blijft vliegen, ook bij harde tegenwind.

Als alles wat je kent, en alles waar je van houdt achter moet blijven, hoe wordt een nieuw plek dan jouw thuis?
Een familie is op de vlucht omdat hun huis niet meer veilig is. Vlieger zonder koord vertelt over hun reis en de moed die ze nodig hebben om een nieuw leven op te bouwen in een onbekende wereld. Een verhaal over hoe je, met vallen en opstaan, een nieuw evenwicht kunt vinden.

Vlieger zonder koord toont de veerkracht van een kind dat zich spelenderwijs aanpast aan zijn nieuwe werkelijkheid. De voorstelling laat zien dat een vlieger altijd blijft vliegen, zelfs bij harde wind tegen. Het beweegt tussen spanning, ontroering, opluchting en blijdschap. Open je ogen, open je hart en laat een kind je bij de hand nemen, op deze onvergetelijke reis.

Danstheater AYA
Danstheater AYA maakt brutaal en interactief danstheater voor een jong publiek. AYA wil de mens in al zijn eerlijkheid en kwetsbaarheid laten zien en daarbij is dans een middel en taal die jongeren van vandaag aanspreekt. Taboes worden niet geschuwd en Danstheater AYA raakt thema’s als culturele identiteit, seksualiteit, groepsdruk en populariteit. De voorstellingen kenmerken zich door een dynamische mix van dansvormen, speelstijlen en muziek. Ze spelen in theaters, op scholen van vmbo tot havo-vwo en op locatie, zowel regionaal, landelijk als internationaal. Per jaar spelen zij 150 tot 180 voorstellingen voor 25.000 jongeren.

Vier je feestje in het Maaspodium
Ben je jarig? Vier je feestje bij Maas! Bij binnenkomst staat er een feestelijk versierde tafel met taart en limo voor jou en je vrienden klaar. Na de taart gaan jullie naar Vlieger zonder koord. Na afloop van de voorstelling ontvangen jullie een leuke verrassing. Dat wordt een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! Meer weten? Klik hier.

  • Credits

  • Choreografie: Erik Kaiel

Geef een reactie

Of deel Vlieger zonder koord op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Vlieger zonder koord

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.