Maas theater dans podium

Een reis over missen, dapper zijn en volhouden
 • 5+
 • theater
Speellijst / tickets

Voor de leeuwen is een terugkerend mini-festival waarmee Maas beginnende makers een podium biedt. Deze editie richt zich op kinderen vanaf 5 jaar. Daniëlle van de Ven maakte in het kader van Voor de leeuwen Kwijt.

Er is een meisje. En er was een vader. Maar die is nu kwijt. En als je iets kwijt bent, dan moet je het zoeken, vindt het meisje. Dus gaat ze op pad.
Een avontuurlijke zoektocht brengt het meisje de hele wereld over. Maar nergens is haar vader te vinden. Niet op het water, niet in China of bij de bovenburen. Totdat ze bij een wijs iemand komt die haar een moeilijke opdracht geeft. Gaat het haar lukken om haar vader terug te vinden?  KWIJT gaat over missen, afscheid nemen, dapper zijn en volhouden. En over diep in je hart weten, dat verdrietig zijn bij het leven hoort.

Daniëlle van de Ven is actrice/theatermaker en yogadocent. Als actrice was zij eerder bij Maas (voorheen Max) te zien in de voorstellingen Vallende meisjes, Dochters van Lear, Maanvirus en Peter Pan was hier. In opdracht van Maas maakt en speelt zij, in het kader van festival Voor de leeuwen, KWIJT.

 

 

 • Makers

 • Idee/spel: Daniëlle van de Ven
  Tekst: Rogier Schippers
  Begeleiding: Paul van der Laan
  Regie: Moniek Merkx
  Fotografie: Sjoerd Kelderman

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Voor de leeuwen: KWIJT

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.