fbpx

Maas theater dans podium

XL
Speellijst / tickets

Maas presenteert Voor de leeuwen #3, hét festival voor nieuw dans- en theatermaaktalent.

Laat je tijdens dit verfrissende festival verrassen door nieuwe voorstellingen voor een jong publiek. Tijdens Voor de leeuwen #3 gaan bovendien twee Maasproducties in première: Wie niet weg is is gezien (poppenhorror van Lotte Rischen en Anne Fé de Boer) en Kwijt (ontroerend solotheater van Daniëlle van de Ven). Beide producties werden gemaakt voor Voor de leeuwen #1 en gaan komend theaterseizoen op tournee onder de Maasvlag.

Voor de leeuwen #3: een driedaags festival vol bijzondere ontmoetingen in de foyer of op het zonnige terras, lekker eten en drinken, muziek, een afterparty èn leuke extra’s voor de kinderen.

Met een dagkaart kun je alle vier de voorstellingen en de afterparty op vrijdag bezoeken. Bij de kassa krijg je op vertoon van het ticket een polsbandje. De kleur hiervan bepaalt in welke volgorde je deze voorstellingen kunt bekijken.

Programma vrijdag 23 mei vanaf 19:00 uur

Eggs Are Good For Your HairEggs are good for your hair
performance van Katja Heitmann

Een vreemde figuur doet erg haar best om te voldoen aan een ideaalbeeld. Een masker, hoge hakken, een bewerkte stem. Is dit wie ze echt is? In een absurdistische zoektocht op een koord komt ze steeds dichter bij haar eigen ik.

20:15 uur // Kleine Zaal

 

Wie niet weg is is gezien @Sjoerd KeldermanWie niet weg is is gezien
poppenhorror door Lotte Rischen en Anne Fé de Boer

Deze spannende voorstelling gaat over een tweeling. Ze hebben besloten nooit meer met anderen te praten. Waarom zouden ze ook, ze hebben genoeg aan elkaar. Dus het beste is dat jullie je niet met hen bemoeien. Dan doen zij dat ook niet met jullie.

22:00 uur // Kleine Zaal

 

Jesus is my HomeboyJesus is my Homeboy
muziektheater door YoungGangsters (Lotte Bos en Annechien de Vocht)

In een muzikale voorstelling bezingen drie apostelen hun eigen evangelie in de wondere wereld van katholieke kitsch. Ze zoeken naar verlossing en het antwoord op de vraag: waar gelooft de mens van nu nog in?

21:00 uur // Grote Zaal

 

Over de waarheid en niets dan de waarheidOver de waarheid en niets dan de waarheid fysiek theater door Ariadna Rubio Lleó

Waarom hebben jullie volwassenen zulke grote voeten? En zo’n lage stem? Zulke gele tanden? Zulke kale hoofden? En zulke dikke buiken? Wat is volwassen zijn en hoe doe je dat? Word je het vanzelf of is er een handleiding voor nodig? Vier doodgewone volwassenen gaan dit grondig onderzoeken.

19:30 uur // Grote Zaal

 

Programma zaterdag 24 mei (5+ / 8+ / XL)
Programma zondag 25 mei (5+ / 8+)

Bekijk hier de trailer:

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Voor de leeuwen #3

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.