Maas theater dans podium

Voel de wind in je gezicht en sla je vleugels uit
 • 1.5+
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Voel de wind in je gezicht op een wervelende tocht: suizen, zwieren en wapperen in een spannende zintuigelijke voorstelling. Wanneer Grote Vogel opeens verdwenen is proberen Kleine Vogel en Wind hem terug te vinden. Totdat ze ontdekken dat ze zelf ook kunnen vliegen. Al klapwiekend met hun armen, al stampend met hun voeten, als ruisend met de rok lukt het ze bijna om zelf op te stijgen.

Waai gaat over het verlangen om op te stijgen en te zweven. Over vogels die kwijtraken en weer gevonden worden. Op prachtige live-muziek fladder je met ons mee en sla je zelf je vleugels uit.

Muziek ontdekken met je dreumes
In Waai leer je twee muzikaal contrasterende personages kennen: de een maakt ritmische, percussieve en staccato geluiden, en de ander juist ruisende en legato geluiden. Aan het eind van de voorstelling worden de kinderen uitgenodigd op het podium om vrij te spelen, te dansen en de instrumenten uit te proberen.

Duur voorstelling: 45 minuten (o.v.b.)

Maker
SOIL maakt sinds 2003 muziektheatervoorstellingen voor zowel volwassenen als kinderen. SOIL werkte samen met onder andere ZTHollandia, Hans Hof Ensemble, plan d- en tg. Bloody Mary. SOIL speelde onder andere op festivals als Oerol, Noorderzon en de Wiener Festspiele.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Ontbijttafeltje vol 
Laat de boterhammen staan en kom voorafgaand aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 uur staat het ontbijtje klaar voor € 4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

 • Credits

 • Door: SOIL
  Eindregie: Klaus Jürgens
  Muziekconcept, spel: Florien Hamer (cello/zang), Anna van Nieukerken (piano/zang)
  Video: Rafael Kozdron
  Fotografie, trailer: Bart Majoor

Geef een reactie

Of deel Waai op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Waai

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.