Maas theater dans podium

Eeuwenoud verhaal in een koperkleurig jasje
 • 5+
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Muzikale vertelling voor het concertpubliek van morgen

“En Noach bouwde een boot. Ook voor de dieren was het een geheim, behalve voor de Eenhoorns..’ Wie denkt dat eenhoorns fabeldieren zijn, heeft het mis. Vroeger leefden ze op aarde. Maar ze hielden van hun vrijheid en wilden niet in de Ark van Noach. Zij zouden er wel naast zwemmen.”

Voor de Kinderboekenweek 2007 schreef Tonke Dragt het prentenboekje Wat niemand weet, geïnspireerd op het fascinerende verhaal de Ark van Noach. Ze voorzag het verhaal van verrassende nieuwe wendingen. En toegankelijk voor iedereen.

Koperkwintet KWIVR en verteller Rudi van Hest brengen deze kleurrijke vertelling tot leven in de muzikale voorstelling Wat niemand weet. De koperblazers van KWIVR halen daarvoor alles uit de kast: schelpen om op te blazen, timmergereedschap.. en natuurlijk hun eigen mooie glimmende koperblaasinstrumenten!

Duur voorstelling: 40 minuten (o.v.b.)

Makers
Koperkwintet KWIVR houdt zich vol overgave bezig met het concertpubliek van morgen. Met het interactieve kleuterconcert Roodkapje en met de muzikale voorstellingen Wat niemand weet, Praten met je oren dicht en Lichterlaaie was dit koperkleurige gezelschap te zien en te horen in het hele land. Wat niemand weet was maar liefst 164 keer te zien in onder meer: Concertgebouw De Doelen, Tivoli Vredenburg en Muziekgebouw aan het IJ.

Picknicken!
Lunch vooraf aan de voorstelling met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje, waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. In het mandje zit in ieder geval quiche, fruit, stokbrood en salade.Trouwens, de picknick is helemaal vegetarisch. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassen €7,50 en kinderen € 5,00.

 • Credits

 • Concept en initiatief: Koperkwintet KWIVR en Rudi van Hest
  Muziek: Bastiaan Woltjer
  Tekst: Tonke Dragt
  Regie: Joeri Vos
  Uitvoerend: Koperkwintet KWIVR
  Verteller en klarinet: Rudi van Hest
  Vormgeving: Udo Thijssen en Rob Logister
  Beeld: Annemarie van Haeringen

  Wat niemand weet is een co-productie van Koperkwintet KWIVR en Muziekcentrum De Toonzaal.

Geef een reactie

Of deel Wat niemand weet op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.