Maas theater dans podium

Een adembenemende droom
 • 6+
 • circustheater
Speellijst / tickets

“Een droom vol afkoel-acrobatiek. Vreemd en soms eng, maar vooral grappig.” Kidsweek ★★★★.

‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje komen ze tevoorschijn. Kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je zult versteld staan van wat je samen met de schaduwfiguurtjes kunt. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen.

Die schaduwfiguurtjes zijn wel rare wezentjes. Ze verdwijnen net zo plotseling als dat ze opduiken. Sommige schaduwfiguurtjes zijn een beetje spannend, andere juist heel gezellig. En als je dicht bij ze komt, voel je je steeds weer anders. Word jij wijs uit deze Wirwar?

Wirwar is een adembenemende circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een grenzeloze theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek.

Duur voorstelling: 60 minuten.
Tickets boeken:
Tickets vanaf €9,00. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

Maaspodiumplank
Nog even blijven hangen op deze vakantiemiddag? Na de voorstelling staat een plank vol lekkers op je te wachten. Wat is het lekkerste fruit van dit seizoen? Komt dit brood uit eigen oven? Eet en beleef mee. Reserveer een plank samen met je ticket. Klein (2 personen) €7,50 / middel (4 personen) €13 / groot (6 personen) €19. Voeg de plank(en) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 • Quotes

 • Credits

 • “Een droom vol afkoel-acrobatiek. Vreemd en soms eng, maar vooral grappig.” Kidsweek ★★★★.

  “De acrobatiek, de vormgeving en de spannende soundscape van Nineyards zijn goed op elkaar afgestemd en vormen zo een fantasierijk geheel. (…) Bovendien zorgt de snelle afwisseling ervoor dat zelfs het jongste publiek een uur lang geconcentreerd blijft kijken. Sowieso speelt Van Hal goed in op de doelgroep. Nergens wordt het echt eng, maar de wezentjes met de maskers en het donkerblauwe decor zorgen wel voor een constant unheimisch gevoel.” Theaterkrant.

 • Door: WIRWAR producties
  Concept, regie:
   Laura van Hal
  Spel: Bastiaens, Britt Timmermans, Mario Kunzi, Tom Mörtl, Jorga Lok
  Dramaturgie: Martine van Ditzhuyzen
  Vormgeving: Jolanda Lanslots
  Kostuums: Regina Rorije
  Compositie: Joeri de Graaf, Nineyards Audio
  Lichtontwerp: Maarten Verheggen
  Magisch advies: Woedy Woet
  Coaching: Ingrid Kuijpers

  Over de makers
  Wirwar producties is het nieuwe circustheatergezelschap van Laura van Hal. Onder deze naam gaat Laura door met het maken van brutaal circustheater. De voorstellingen van Wirwar zijn voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. Wirwar combineert circus met dans en bewegingstheater en geeft zo diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren.

Geef een reactie

Of deel Wirwar op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.