fbpx

Maas theater dans podium

over onstuimige woedeaanvallen
 • 4+
 • dans
Speellijst / tickets

Een enorme stilte…en dan…rookwolkjes uit je oren en de tanden stevig op elkaar.

Stel je voor…
Twee gebalde vuisten, een rode kop en te veel keren geprobeerd tot 10 te tellen. In je keel bonst je hart, je benen trillen en je loopt rood aan. Het borrelt diep van binnen en is onstuitbaar. Het moet eruit . . . KWAAAAAAK . . Pas op, de driftkikker is los!

WOEST is een dansvoorstelling over onstuimige woedeaanvallen. Een jongen van gescheiden ouders reageert zich af op alles en iedereen en vecht om alles te laten zijn zoals het was. SALLY presenteert met WOEST een eigenzinnige wereld vol met dynamische, virtuoze en acrobatische dans.

Picknick brunch voor aanvang
Anderhalf uur voor aanvang van de voorstellingen kun op een picknickkleedje genieten van een goed gevulde picknickmand voor maar 7,50 euro per persoon. Wil je alvast een picknickmand bestellen? Kies dan bij je reservering voor een tarief + picknick brunch.

Workshop na afloop
Na de voorstelling kan je meedoen aan een gratis workshop. Onder leiding van een theaterdocent van Project Sally ga je aan de slag met de muziek en bewegingen die je herkent uit de voorstelling.

Vier je feestje in het Maaspodium
Ben je jarig? Vier je feestje bij Maas! Bij binnenkomst staat er een feestelijk versierde tafel met taart en limo voor jou en je vrienden klaar. Na de taart gaan jullie naar WOEST. Na afloop van de voorstelling ontvangen jullie een leuke verrassing. Dat wordt een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! Meer weten? Klik hier.

 • Quotes

 • Credits

 • “WOEST is zeer origineel en briljant vormgegeven” Dansmagazine

  “In WOEST vormt een mooie soundscape van hoorspelgeluiden en aftelversjes (‘Eerst tot tien tellen’) de motor van de acrobatische dansscènes, waarin niet alleen het gezin maar ook meubels uit elkaar worden getrokken.” ★★★★ Volkskrant

 • Choreografie: Stefan Ernst
  Dansers: Patrizio Bucci, Amy Greene, Lea Giamattei, Luis R. Pedraza Cedrón, Pedro Ricardo Henry
  Muziek: Stefan Ernst & Wouter Gulikers
  Kostuums: Ben van Buuren
  Decor: Janco van Barneveld
  Lichtontwerp: Otto Eggersglüss

Geef een reactie

Of deel WOEST op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • WOEST

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.