Maas theater dans podium

Met intergalactic aliens
  • 6+
  • workshop
Speellijst / tickets

Maak in één dag je eigen songfestival act! In deze workshop werk je met Jill Tjin Asjoe en Michline Plukker aan een intergalactische alien songfestival act, met alles erop en eraan. Het thema is geïnspireerd op het Eurovisie Songfestival en op de Livestream Fris: Intergalactic Superspace Songfest. Deze workshop wordt gehouden op zaterdag 15 mei en is onderdeel van de Songfest week van het Maaspodium.

Wat ga je doen?
10:00-11:00: We beginnen met een gezamenlijk ontbijt. Tijdens het ontbijt maak jij alvast kennis met de andere deelnemers en hun ouders.
11:00-15:00 Nu ga je aan de slag. Je bedenkt je eigen dans en eigen lied. Je bedenkt er een kostuum bij. Je oefent hoe het is om in echt theaterlicht op de toneelvloer te staan. Tussendoor krijg je lunch en drinken van ons. Je ouders zijn hier niet bij: zij gaan naar huis of naar de foyer.
15:00-15:30 Showtime! Aan het eind van de dag presenteer jij je act aan je ouders.

Voor wie
Ben jij 6 jaar of ouder, dan mag je meedoen aan de workshop. Je hoeft nog niet te kunnen zingen en dansen. Als je maar zin in hebt om aan de slag te gaan! Er is maar plek voor 15 kinderen en hun ouder(s) of begeleider(s), dus reserveer gauw je plekje.

Kosten en locatie
Je hoeft alleen te betalen voor het ontbijt. Dat kost €7,50 per persoon, voor zowel kinderen als volwassenen. De rest van de middag is vervolgens gratis, met dank aan Rotterdam Festivals. We blijven de hele dag in het Maaspodium: Sint-Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam. Dat is in de Rotterdamse wijk Delfshaven, vlakbij de Euromast.

 

Meer Songfest programma
Van 15 t/m 22 mei 2021 staat Maas in het teken van het Eurovisie Songfestival. Kijk en doe mee!
Za 15 mei: Workshop: jouw songfestival act in één dag (6+)
Vr 21 mei: Livestream Melomaniac (XL)
Za 22 mei: Masterclass Melomaniac (8+)
Za 22 mei: Livestream Fris: Intergalactic Superspace Songfest (8+).

  • Credits

  • Workshopleiders: Jill Tjin Asjoe, Michline Plukker

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.