fbpx

Maas theater dans podium

Een familiespektakel om nooit te vergeten
  • ALL
  • circus
  • muziek
  • theater
Speellijst / tickets

Ontdek via een theatrale route langs verschillende locaties wat het Coolhaveneiland voor moois te bieden heeft.

Wat is er allemaal te doen op het Coolhaveneiland? Heel veel! Als je wilt ontdekken wat, moet je zondag 19 april naar Zondag op de Cool komen. Tussen 14:00 en 18:00 trek je van locatie naar locatie en kun je zingen, dansen, kijken en genieten. Maar je kunt ook zelf aan de slag met instrumenten en lekker de zondag vieren met een hapje en een drankje.

Maak je dus klaar voor een spannende eiland safari vol theater, muziek en workshops. Het leukste van alles? Het is gewoon gratis! Wel van te voren even reserveren via deze link.
Meer informatie op: www.zondagopdecool.nl

banner voor web

Programma
HOFPLEIN ROTTERDAM: Kids musical Sing-a-Song (14:00-14:45) ALLE LEEFTIJDEN
Alle jonge musicalfans opgelet! Hofplein Rotterdam presenteert het leukste kinder-musical-meezingspektakel! Met hits uit The Sound of Music, Annie, Aladdin, De kleine zeemeermin tot Frozen! HELAAS is de Kids musical Sing-a-Song helemaal vol! Je kunt op de reservelijst gezet worden, wij nemen dan contact op wanneer er een afmelding is.

MAASPODIUM: Redonda van Circuswerkplaats Boost, eigentijds circus (15:00-16:00)
Een eigentijdse, spectaculaire circusshow waarbij je 60 minuten lang op het puntje van je stoel zit. Acrobaten klimmen over steile wanden, tarten zwaartekracht en maken nauwe doorgangen.

GROUNDS: Spetterende afterparty voor jong en oud (16:00-18:00) ALLE LEEFTIJDEN
En nu die voetjes van de vloer! Sluit het weekend af met Los Paja Brava: Swingende live muziek gecombineerd met spannende circus acts, probeer jij maar stil te blijven staan…

SKVR: Muziek Marathon (16:30-17:30) 6-12 JAAR
Kom kennismaken met verschillende muziekinstrumenten en maak samen met SKVR muziekdocenten zélf muziek, net als in een echt orkest!
HELAAS is de workshop van de SKVR helemaal vol! Je kunt op de reservelijst gezet worden, wij nemen dan contact op wanneer er een afmelding is.

DE MACHINIST: Lunch of diner (13:00-20:00)
Onder vermelding van “Zondag op de Cool” kun je bij de Machinist terecht voor een lunch of diner tegen een speciale prijs!

Aanmelden
Zorg dat je Zondag op de Cool niet mist! Kijk voor meer informatie op www.zondagopdecool.nl of meld je meteen aan via deze link.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Zondag op de Cool

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.

Op Reis

Geen voorstellingen.

Bekijk de schoolvoorstellingen

School-voorstellingen

Geen voorstellingen.

Bekijk de openbare voorstellingen