Maas theater dans podium

een ontdekkingstocht in de prikkelende wereld van het geluid
 • 2+
 • poppentheater
Speellijst / tickets

Peutervoorstelling door een vaste poppenspeler van Sesamstraat

Het zachte, maar opvallende geluid van een heen en weer zwiepende elektriciteitsbuis levert de titel van deze theaterproductie: zzZoeff.

Een hoed van papier verandert het ene moment in een zak patat, maar even later in een verrekijker of een toeter. En hoe ziet geluid er eigenlijk uit? Om dat inzichtelijk te maken, schildert Lindai Boogerman ze. ‘zzZoeff’ is een ketting van kleine, prikkelende gebeurtenissen die inspeelt op de onstuitbare ontdekkingsdrang van kinderen.

Met eenvoudige middelen en gevonden voorwerpen haakt Lindai Boogerman met haar object- en poppentheater in op de associatieve belevingswereld van de peuter. Kenmerkend voor haar werk zijn de rust in haar spel en de eenvoudige opbouw van de voorstellingen, zodat het publiek de mogelijkheid krijgt beeld en sfeer zelf in te vullen.

Lindai Boogerman
Lindai werkt al 25 jaar als een van de vaste poppenspeelsters van Sesamstraat. Ook heeft ze meegewerkt in vele andere tv producties en werkt als poppen- en objectspeler in kleine en grote theaterproducties.

Ontbijtje voor € 2,50
Begin je dag goed met een ontbijtje in het Maaspodium! Voorafgaand aan de 2+ voorstellingen zzZoeff (21 okt), Kleur (24 okt) en Ondersteboven (25 okt) zorgen wij voor een heerlijk biologisch ontbijt. Je betaalt slechts € 2,50 per persoon. Als je online een ticket koopt voor deze voorstelling kun je aangeven of je aanschuift. 

Goesting in theater
Deze voorstelling is onderdeel van het festival NL & BE – goesting in theater dat plaatsvindt van 17 t/m 25 oktober in en rondom het Maaspodium. Een herfstvakantie vol spannende voorstellingen, ontmoetingen, pop-up acts en vele extra’s.

 • Quotes

 • Credits

 • Randprogrammering

 • “Zzzoef!’, een voorstelling die laat zien hoe geluid er uitziet.”
  Brabants Dagblad

 • Regie: Lindai Boogerman
  Spel: Lindai Boogerman

 • De herfstvakantie krijgt een Vlaams tintje met het festival NL & BE – goesting in theater. Voorafgaand aan de voorstellingen en na afloop zijn er veel toffe workshops. Maak bijvoorbeeld niet alleen een vogelhuisje, maar ook prachtige ansichtkaarten of duik in de stripboekenhoek. Zin in lekkere (Vlaamse) frieten? Er is een heus frietkanon aanwezig! 3-2-1-Boem-Boem. Schiet je eigen friet! Een beetje ongezond, maar wel biologisch.

  Ontbijtje voor € 2,50
  Begin je dag goed met een biologisch ontbijtje in het Maaspodium! Voorafgaand aan de voorstelling zzZoeff zorgen wij voor een eitje, croissant en andere lekkere dingen. Dit ontbijtje kost slechts € 2,50 per persoon. Als je online een ticket koopt voor deze voorstelling kun je aangeven of je aanschuift.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • zzZOEFF!

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.